Lily_20 - kojoj je trenutno zablokiran account ;) |
Post Reply | Page <1 121314 |
Author | |
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jako lijepo, mozda i prije ljeta savrseno
Vidi se da Zikino budno oko cuda radi |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lily
|
|
LiveStrong
|
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Blagi Bože, ne vjerujem... Djevojke, svaka cast! Ovo je...ma ni nemam komentar,šok. Od onakvog iverka do cuda...Jadna ti kad vikendima izadješ van! :) Edited by rioso - 19 Veljaca 2013 at 10:44 |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Potpisujem da si Lily definitivno napravila super rezultat i vidi se da i dalje radiš na sebi što je jako pohvalno, nadam se da ti je cijelo putovanje od pocetka do sada bilo zabavno i da si ponosna na sebe jer ponosni su i drugi kojima daješ motivaciju a pogotovo zika koja ti pomaže cijelo vrijeme :) p.s. pripazi na muški rod vani jer i mi smo slabog srca ;) Zika vjerujem da si i ti motivirana jer nema ljepšeg vec kad vidiš da pomoc koju pružiš daje rezultate i znaš da nije bila još jedna od osoba koja je samo govorila hocu hocu pa da je stala a samim time što ste u kontaktu i dalje dokazuje baš suprotno. Cestitam cureke :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo LilyLily, gledam slike s prve stranice, ogroman pomak!!! Vodjena strucnom osobom, ali ipak najveci trud je tvoj, svaka cast! Zika, može rezervacija za natjecanje 2014. |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prodano! |
|
LiveStrong
|
|
Amy***
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2012 Location: Srbija Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo Lily, svaka cast na oooogromnoj transformaciji. Moram ti reci da su me tvoje fotografije motivisale da se prijavim za ovo natjecanje i da odaberem Ziku za trenericu Bila bih presrecna kada bi i od mene uspela da napravi ovako nešto
Zika i tebi svaka cast, vidi se da tacno znaš šta radiš |
|
Jedna od najtežih stvari u životu je odluciti se da li ceš samo odustati ili pokušati još jace.
|
|
Marre
Cita FAQ Joined: 01 Travanj 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znam da je tema odavno i pocela i 'završila', ali moram komentirati, ovu transformaciju...jednostavno savršeno, pratim te Lily vec dva dana i razmišljam kako ja to hocu :D. Svaka cast...i treneru ;))...možda budem i ja te srece pa uspijem ovo postici jednom ;) |
|
Lily_20
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Marre.
Samo vjeruj u sebe i možeš postici sve
|
|
Istraživanja pokazuju kako 9 od 10 osoba voli cokoladu... Onaj 10-i laže!
|
|
Post Reply | Page <1 121314 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |