Listovi |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Joj, nemaš pojma kako je gledati tako nešto na curi stalno a ti nemaš niki k od listova |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma imam i ja takve listove... kaj ;) samo nemam decka da se slikam uz njega
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
što ne rece, bacaj sliku, odmah |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa mogo si pitati.... ;) a to mora netko poslikati...i onda cu staviti
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nadam se da znaš da ako budu slabiji, ide ban |
|||
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
od tvojih nisu slabiji :P |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
O j.... ti Znaš ti od cijih |
|||
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jedva si docekala ovakvu izliku sam da se pohvališ da si solo classe |
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
ha ha ha.... i da sam spremna za jednog .... ma daj... pa ni to neka tajna.... ja sam vjecna solerica Ma daj Ily...pa nebi ti mene banirao... bilo bi dosadno ovdje |
|||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da sam momak, ne bih se žalila na tanke listove, its attractive jest da to dolazi od ljubiteljice gazelaste građe na deckima, but still...ja bih i svoje još stanjila iako mi se sviđaju..bar nešto ne bih mijenjala a glede onog oko traženja greški na sebi, naravno da je smisleno da kad pocneš s radom na sebi postaneš i kriticniji jer ti kriteriji porastu, pogotovo nakon rezultata...nezadovoljstvo je dobro ako je motivacija..bar meni
|
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajme Ily...rekla ti je da imaš lis kao gazela
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
koja si ti carica kad ono dolaziš? |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
good one
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
U jbt, a mislila sam da ja imam velike listove! Zahvali se curi u moje ime, sad mi je lakse Postavljacu teme...Mozda bi ljudima bilo lakse da das sliku, jer se ja sve nesto mislim da to nije nista strasno nego da si se ti malo uspanicio po tom pitanju onako..preuvelicao pricu? A i sam si rekao : u pubertetu si, daj vremena, rastes, razvijas se..
Imamo isti ukus Edited by Morrighan |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
stižem |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ispravljeno
Klasicna navlakuša kontam si da ce inbox zablokirati |
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |