Ljesnjak i suhe brusnice-opasno po liniju?? |
Post Reply |
Author | |
Lady_Y
Cita FAQ Joined: 27 Listopad 2010 Location: Cocos (Keeling) Islands Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Svibanj 2011 at 17:41 |
Znam da je oboje jako kaloricno, pogotovo u kombinaciji jedno s drugim....
No danas sam se našla u situaciji bez icega, a to je "najzdravije" sto je bilo pri ruci... Tako da sam se u dva navrata pošteno tog najela :D Koliko mislite da bi tu štete moglo bit? |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe.. našla si se u situaciji bez icega? Mogla si samo lješnjake, mogla si samo brusnice, po jedno u svakom navratu, mogla si se na vrijeme osigurat pa uzet od doma neš konkretno, il kupit, mogla si...bla bla bla...al nisi, pojela si...damn.. I, jel bilo što drugi dan, si prošla kroz vrata? Zapravo se kesim sama sebi jer se i ja nađem cesto pred takvim pitanjima od životne važnosti, sreca da imam nekog kraj sebe ko me samo pogledmo vrati na pravo mjesto :) Nije baš idealna kombinacija, sigurno da nije za cesto ponavljanje (zapravo bi se puno toga tu trebalo uzet u obzir, blažena individualnost i sve ostalo) al da ce neka šteta bit od ta 2 navrata....relax |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Lady_Y
Cita FAQ Joined: 27 Listopad 2010 Location: Cocos (Keeling) Islands Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
stvar i je u tome što sam mislila da radim "pravu stvar". mamile su me i sve one pekare u gradu, pa sam mislila skoknut samo po par lješnjaka... reko to mi je zdravija varijanta, i par njih ce me zasitit. no, bakica na štandu je puno toga finoga prodavala. a ja, onako gladna... oci su mi ispale
a kako se inace suzdržavam od uh (pogotovo nezdravih)... ta mi je kombinacija tako pasala... i izguštala sam se.... zato sada danima poslije ispaštam, hehe. a baš sam i u "onim danima" pa stvarno se osjecam kao da ne mogu proci kroz nijedna vrata |
|
maslacak
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovaaaaj, a grožđice? jel bi mogle omesti proces mršavljenja?
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
aha :) A ti lady, ne brini, nisu to nezdravi uh, nezdravi UH su rafinirani šeceri :) s vocem rijetko kad možeš pogriješiti :) |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |