Ljeto dolazii |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Fortitudo
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni samo nije jasno zašto dosta korisnika na ovome forumu piše duple postove, odnosno potpuno isti post (copy-paste) u dvije teme?
|
|
Da biste uspjeli, vasa zelja za uspjehom mora biti veca od vaseg straha da ne uspijete!
|
|
Matya157
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2014 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
A gle, ja sam stavio i ovdje i u "moj današnji trening" radi toga šta vidim da nema baš puno ljudi na forumu iliti ima više ljudi koji prate recimo tamo za treninge nego ovdje, te mi možda tamo mogu dati neki konkretniji odgovor :)
|
|
Huhu, endomorf sam :3
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ove vježbe sve radiš sa 7 kg? Je li ti to premalo, koliko puta zbilja otkažeš ili si blizu toga? Na 7 sklekova je otkaz? Ako ne osjetiš biceps onda ga vjerojatno ni ne radiš kako treba. Nemaš baš opreme pa nemaš ni idealne uvjete ali kako god, teško ćeš ovako napredovat ako u svakoj vježbi možeš napraviti još 10 ponavljanja (možda ne toliko za ruke ali za prsa?). A i drljati samo po prsima i rukama samo zato što ti to kao najviše treba......hm :) Moraš raditi cijelo tijelo, ne treniraš samo iz razloga da ti nešto raste I hrana, prvenstveno hrana....ako ne misliš trenirat satima dnevno.... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |