Ljeto - prehrana i kako cete trenirati? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Lipanj 2010 at 11:56 |
|||
Ljeto je tu, dosta ekipa predahne (odmori se) tijekom ovog perioda, otiđe na more i zabavi se.
Da li cete smanjiti intenzitet treniranja tijekom ljeta, kako ce vam izgledati prehrana (mnogo sladoleda ili...), cime cete se baviti? O pauzama smo vec govorili ovdje - pauza i odmor Zanima me striktno ljeto, ako odete na more, kako cete održavati mišicnu masu i sl. ? Jedna prigodna: |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja chu bas ljeti najvise trenirati ... Jos samo treba za 5 dana popravni sredit ! Meni je more š0min od kuci (sibenski kanal hahaha), a do kupanja ima š0 min autom... Tako da chu povezat i kupanje/plivanje i treninge... A i iskreno, kad si stalno na moru kupanje ti dosadi
|
||||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja cu dovršit ovaj program, još 3 tjedna... onda tjedan dana malo kružnih treninga pa pauza do pocetka devetog... u to vrijeme cu vozit bicikl, na moru kupanje, sex i uživat u dokolici
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja iden i na more koje mi je šKM od kuce, i radin svaki dan i treniran 3x tjedno
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nismo svi tako blizu mora... |
||||
|
||||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Cijeli 7. i 8. mjesec bez treninga... pojacat cu malo prehranu, necu toliko pazit da ne bi previše pao na kilaži tijekom ljeta... a onda cu probat od jeseni na masu (treba mi barem desetak kg gore).
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Odradi bar malo sklekova, zgibova, cucnjeva, plivanja i sl. I to je trening.. |
||||
|
||||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja treniram cijelo lito, pa tada je najvaznije izgledati dobro LOL xD , ali uvik uzmem kraj 8 miseca pauzu nekih dva tjedna...
|
||||
mrtav hladan
|
||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Malo pripazit na prehranu, između ostalog i radi probave - po ovim vrucinama i sparinama opcenito mi ide bolje neka generalno lakša hrana - a treba i iskoristit sezonu ljetnog voca i povrca i izguštat se u trešnjama, višnjama,marelicama i breskvama, tikvicama, tikvama-bucama, mladim mahunama, mladoj salati, pomidori....
Naravno, što cešce ribu na meni A vrucina traži i osvježenje-prvenstveno u posnom i jogurtima u kombinaciji s vocem, ali ne treba izostaviti ni tu i tamo koji (po mogucnosti manje kalorican) sladoled Preko dana mi baš nije jednostavno trenirati, uz moj niski tlak, kad udari "the heat" brzo bi se srušila , ali pokušavam održavat kontinuitet kolko ide...kad god mogu zaplešem, a rano ujutro i navecer nastojim iskoristiti za neke duže šetnje/brzi hod... More je prilika za plivanje , a evo, prije tjedan dana kad sam bila kod mojih u Dalmaciji - bilo je preledeno pa od kupanja ništa Ipak, svaki dan pentranje po stepenicama i dugi sprintovi uz more baš su mi koristili. Naime, doli pod Biokovom, pojas uz obalu je relativno uzak pa gradici idu uzbrdo, u visinu do magistrale i iznad, tako da se stalno morate nekud penjati, a ja sam morala i dodatno jer sam se (namjerno ) stacionirala na najviši kat obiteljske kuce (3.) pa mi je svaki dan gore-dolje bilo ko mali trening na steperu, naravno nekad sam baš iz tog razloga i trckarala na vrh i natrag nekoliko puta zaredom. |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
šta si pao, pretpostavljam matematiku Off... uskoro bi mogao past neki odmor od treninga, nekih 2-3 tjedna jer taman trebam u Njemacku...vec vidim kako cu dobit 5 cm u struku |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A moze se reci, ustvari predmet je "racunalom podrzane konstrukcije" matematika+mehanika+komp... Ugl. smjer sam racunalni teh za strojarstvo, pa eto to mi je strucni predmet ... Nema jos uvijek praznika za mene Edited by All Shall Peris |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Daj me nemoj hebat, isti smo smjer |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja cu pojacat treniranje , tj.ubacit cu kardio svaki dan, ujutro i navecer, i svaki drugi dan odradit kruzni, a u prehranu cu ubacit vise "laganije hrane" i pazit cu na kolicinu kruha, tjestenine i krumpira..=)
|
||||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Haha, bilo kuda, tehnicari svuda ! Reci mi tajnu kako si ga prosao? Jel radis ista sad u struci ili? Mslm ja ako odem na faks to definitivno nece biti u struci, kao i 90% mog razreda huh... mrzim strojarstvo xD |
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma prosjek mi je 3.93 a treba bit 4.0 jer mi je raska krivo upisala mehaniku u svjedodžbu, umjesto 4 stavila 3 sad niš ne radim al 8 mjesec cu radit kod stare u ljekarnoj (da ziher mi je to struka ) A faks..ima još vremena do tad,2 godine |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A koje si ti godiste?
|
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |