low carb |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
thor86
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2015 Location: Zagreb Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
rezultati su i preko svakog očekivanja :)
da li treba ubacit dodatne vit u prehranu? |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš, ali i ne moraš, samo nemoj štedit povrće.
Ja sam prestao uzimat multivitamine, tu i tamo koristim cvjetni prah rastopljen u malo jogurta. |
|
genije2
Cita FAQ Joined: 30 Rujan 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
izvrsna dijeta,smanjenem ili izbacivaNJEM carbo uspio sam popraviti rezultate trčanja, sto mi se prije cinilo kao nemoguce.U trcanje smanjivanje vremena za 1 sec je uspjeh a kamoli za 15 sec!!!Osjecam se lakse eksplozivnije i mrsavije jasno.Oni koji nisu nikad bili na dijeti ovo ce dijeta bez carbo ce bit uzasno teska,jer ce se osjetiti lose i bit ce im zlo..meni nije ni zlo lose jer sam naviko zivjeti s vrlo malo hrane.
|
|
genije2
Cita FAQ Joined: 30 Rujan 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
sory ako su ti vec rekli,po meni uzimas previse carbo..covjeku je trebalo bit dovoljno 40 grama dnevno.Ja ih jedem puno manje od tebe..jedem ih uglavnom kroz povrce i mlijecne proizvode..
|
|
thor86
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2015 Location: Zagreb Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nakon 2 god vracam se na lchf. :) da li neko zna di nabavit domace mesno- suhomesnate proizvode bez aditiva? Mozda kakav opg ili mesnicu za preporucit?
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |