Lubenica - ljetno osvježenje |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Mogu ti podijeliti jedino one muske s obzirom da zemskinja kod mene memaaaa |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
može bit zbog mmmmm tijela |
||||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a moze bit i zbog viska muskih hormona ipak sam prvo zensko dite u š2. kolinu pa je druzenje sa vama muskima bilo neizbjezno..narocito uz starijeg brata |
||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
upravo ju jedem ... dnevno pojedem bar polovicu... ja po ljeti ubijam po vocu ... stalno sam žedna i gladna , pa samo krkam po lubenici , dinji, grožđu, nektarinama, borovnicama... obožavam ljeto samo zbog miline od voca :))))
a mogu pojest cijelu bez beda... |
||||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
evo još jedne takve |
||||
Debelii
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a napaljenika/ca
|
||||
anita2102
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
lubenica uvijek, smazem pofajn ali se i napusem ko zabac mali..
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
znaci nisam jedini, tooo |
||||
anita2102
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mislim da se 80-90 % posto ljudi napuse... budimo realni. ali sam ja prokleta pa uvojek uzmen jos jedan mali komadic.
iz jednog clanka koji kaze ovako : Americki znanstvenici sa teksaškog Centra za usavršavanje povrca su prema novoj studiji došli do spoznaje da lubenica može imati djelovanje poput viagre, jer ima utjecaj na širenje krvnih žila u organizmu, a time i utjecaj na libido. Zdrave materije, poput likopena i beta-karotena, pouzdano djeluju kao prirodne bio-aktivne materije, a isto svojstvo ima fitokemikalija citrulin. Znanstvenici tvrde kako se konzumiranjem lubenice citrulin pretvara u aminokiselinu arginin, a poznato je njihovo povoljno djelovanje na srce i cirkulaciju, te povecavanje imunološkog odgovora organizma. U š20 grama lubenice ima oko š50 miligrama citrulina, ali nažalost znanstvenici nisu objavili koja je kolicina citrulina potrebna kako bi se dobio ucinak viagre. Eh sada, znanstevinici uvijek nesto dokazuju samni sebe , pa i nama... ko zeli vjerovati neka vjeruje... |
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
predobro |
||||
anita2102
Post Options
Thanks(0)
|
|||
morala sam, volim procitati takoooo dobar clanak... svakim danom sam sve vise i vise zadivljena nekim tzv.spoznajama. nije da ne vjerujem... |
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
znaci umjesto - "curo šta ceš popit?" treba ic "curo oš krišku lubenice?" |
||||
anita2102
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ahaha, ova je dobra... pa cuj ja se nebih ljutila da ne tako neko nesta pita... jos bolje neki shake. |
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
naravno, nema do dobrog shake-a, s lubenicom dakako, cijela sa sjemenom |
||||
anita2102
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a nije fora bez sjemena. prije sam cistila, a iskreno
nemam pojma zasto. nisu mi nesto extra smetalo dok sam ih gutala, nego valjda cisto navika ( bezvezna) jos malo inf. s neta: citiram: "Lubenica - Sa krastavcem, bundevom i tikvicama, pripada istoj biljnoj porodici. Koštice imaju laksativno, razblažujuce i antioksidantno djelovanje zbog prisustva rastvorljivih vlakana, polinezasicenih masnih kiselina, mineralnih soli i vitamina. Oljuštene i pomješane s medom, sjemenke bundeve su popularni narodni ljek protiv crijevnih parazita. Iz njih se vadi i ulje koje se koristi za pripremu prirodnih ljekova protiv crevnih parazita, muških tegoba (zapaljenje prostate), cistitisa i arterioskleroze. " ili sve ili nista... samo ozezi!!!!!!! dobro je dok se mi ne pretvorimo u ludenice. iako to nebi bilo lose gledano u jednu ruku, zdrava, malo kaloricne, pune vode...ali izgledom nebi bila ludenica ikakooooo, hehehe... Edited by anita2š02 |
||||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ekipa, jeste krenuli s lubenicom? Ja upravo riješio 2 kriške
|
||||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |