maca prah |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
Mladamamauformi
Cita FAQ Joined: 11 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
popij si macu ujutro umjesto kave.
|
|
Amiketa
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
Mi je konzumiramo skoro dvije godine. Iskreno ne znam od kuda da je krenem hvaliti. Možeš je staviti u SHAKE, SMOOTHIE, JOGURT. Nekad je jednostavno uzmem na žlicu i jedem :-)) Mala preporuka za cure -potice probavu pa zna biti neugodno -okus nije girl friendly MACA je definitivno moj suplement broj 1 |
|
Centar za promicanje zdravlja Miketa
http://www.centar-miketa.hr |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je kao neki booster sa kofeinom uz dorucak ?
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da se i ja malo ukljucim u razgovor..
Danas sam na letio na MACA, i citajuci o njoj, poprilicno mi se svidjelo, pa bi je i sam poceo piti...e sad, obzirom da izmedu ostalog daje energiju, jel bi bilo dobro popit je recimo 30 min, prije treninga? Procitao sam da se moze staviti recimo u shake poslije treninga ( e sad, je treniram navecer,oko 20h mi zavrsavaju treninzi pa neznam kako bi djelovalo na san, posto pise da se ne preporuca uzimati navecer) Kako je vi ostali pijete, kombinirate sa treningom i sl.?? |
|
nik64
Cita FAQ Joined: 06 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Macu se konzumira sa prirodnim sokovima to ublazuje gorki okus i moze se dodati med..,.
a i takodjer se moze konzumirati sama.... |
|
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da li je ona neki pre workout suplement ?
|
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz,ljudi!
imam opet posla s maca prahom,kupila sam sebi,jer mi opet hormoni divljaju,pa i sve ostalo! no,ogl. pitanje glasi: "Da li netko zna može li decko od 14 godina to uzimati,jer po nekim simptomima,bi mu mogla pomoci" nismo nigdje našli podatak, o tome da ne bi smio uzimati,jedino trudnice i dojilje! piše, nešto slicno,da tinejdjerima luduju hormoni i da je dobra za prištice,ali nema konkretnog podatka da mogu uzimati prah! pa ako netko ima neki podatak nek javi! hvala,pozz! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
našla sam si najbolji nacin,kako progutati macu,a da mi ne pozli!
ugl. vecer prije iscijedim limun,dodam med i malo cimeta (odlicna limunada),a ujutro ubacim samo maca prah,dobro promuckam,i puno je ugodnije za progutati! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
cosanostra
Cita FAQ Joined: 09 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav svim ljubiteljima mace:). Uzimam prah koji mi cini dobro (po pitanju energije koja mi je zbog stresa na najnizem nivou), no strašno me boli zeludac od nje. Uzimala sam je ujutro umijesanu u smoothie, pa sam mislila da mi smeta na prazan zeludac. Sada lezim u krevetu sa strasnim bolovima (poput gastritisa), iako sam uzela prah nakon jela.
Da li je netko cuo ili ima slican problem? Biljka je stvarno cudotvorna i teško mi pada nemogucnost njene konzumacije. |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
nisam cula da se netko žali na želudac! ja pijem sad trecu turu,stvarno mi pomaže,u svakom pogledu,snaga,energija,stres,a da ne govorim o hormonima(menopauza)! jedino,svako jutro kad ju popijem natašte u kombinaciji s limunadom,trcim na wc,što i nije loše,osim ako sam na putu do posla! pokušaj ju popiti sa zobenim mlijekom,to su mi preporucili u ducanu,gdje ju kupujem. možda ti smeta,nešto drugo,a ne sama maca!? |
|
|
|
cosanostra
Cita FAQ Joined: 09 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na brzom odgovoru:). Pokušala sam izolirati sve sto bi mi osim mace moglo smetati, no sve sto jedem (tj pijem) inace, mi ne smeta, osim kad dodam macu. Sjetila sam da mi nije smetala kad sam ju pila samu razmucenu u vodi. Mozda mi kombinacije sa njom smetaju.
Inace, s obzirom da uzimam neem prah i ulje crnog kima (pripremam se za sezonu alergije), maca mi je vrhunska delikatesa, koliko je ovo dvoje gadno:) |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam probala prvi put macu, sa iscjeđenim sokom od naranče, jooj jedva sam progutala, željela bih to uzimati jer čitam da je super što se tiče svega, a ne znam s čim da ju progutam, a najmanje da osjetim.
|
|
gabrijela
Cita FAQ Joined: 28 Rujan 2014 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
zašto ne pijete u kapsulama? One su i napravljene jer mnogi ne mogu podnijeti ukus..
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
kakve su cijene kapsula? skuplje?
|
|
gabrijela
Cita FAQ Joined: 28 Rujan 2014 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oko 150 kn je jedna vrećica, mislim da ih unutra ima 200 komada i da se pije najmanje šest kapsula dva do tri puta dnevno..
ne znam koliko je prah i koliko traje pa ne mogu usporediti |
|
never-give-up
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, hvala na inf.
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |