makljaža |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 30 Studeni 2010 at 10:22 |
||
will smoke your weed for food!
|
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() Al definitivno zanimljiv dvoboj! ![]() Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
||
gađali se bucicama od 30 kg!
![]() ![]() ![]() ko da nekog odojkom gađaš |
|||
|
|||
![]() |
|||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
||
Thorn mozda?
![]() ![]() Ja bi ju mozda mogel bacit nekom na nogu samo, ne kuzim kak bi mogel bacit bucu od 30 kg dalje od 2 metra a da nejde opako silaznom putanjom prema podu........ |
|||
![]() |
|||
Brunhilda ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
||
možda je to neka nova disciplina za koju mi nismo do sad culi.. ono bucica s ramena
![]() |
|||
![]() |
|||
||
to ti na sterojidima mogu, ja jedva veslam d 30 kg
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Brunhilda ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
||
ma daj... sad cu se ja zabrinut ![]() |
|||
![]() |
|||
||
perke? ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
jesam li na nekim prikrivenim steroJidima
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma zajebavamo se malo samo
![]() makar, 30 kg je malo teže baciti.... tak da.. nisu bilderi za zajebavat se s njima ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
bilo je tu i izvlacenja pistolja i tako pocinitelj(i) je uteka dvojica su isla za njin,nisu ga(ih) uvatili...
|
|||
![]() |
|||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
||
Cek,cek.. oces rec da mozes bacit bucicu od 30 kg? ![]() tom ne mislim sebi pod noge ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ja zapela tako da mesek jedva vesla sa 30 kila, a oni zapeli na bacanju bucica ![]() |
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
mozda moze od 3.0 kg haha
|
|||
![]() |
|||
||
opet ja??!?! jednorucno veslanje bucicom od 30 kg je cist dovoljno ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Pa sad ak vesla (bent over row) sa po 30 kila bucicom u
svakoj ruci onda mi se to cini relativno puno..... Jedino ak je mislio na seated row na spravi onda nije puno....... Edited by The Phoenix |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |