mala pomoc =) |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
Minnyyy
Viden/a u gymu Joined: 01 Veljaca 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Veljaca 2009 at 01:15 |
|||
eh ovako......
molila bihh za malu pomoc/savjet..... imam š3 god...i 56 kila i visoka sam š59. Zeljela bih smrsati, jer mi je nekad neugodno npr. na plazi jer imam tu jedan malo veci "slauf" na stomaku :( i sad bi volila znati jeli mi rano da uvedem neku dijetu ili da se prijavim na fitness ili da odem u teretanu da trcim na spravama i takk ?? P.s: zna li neko koja je idealna tezina za moju visinu? |
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ovako.. probudio sam se prije 5 minuta pa cu ti nešto suvislo napisati nekom drugom prilikom
Toliko od mene zasad |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Prešlo bjesnilo s mene na Legu
Ali bilo kako, mislim da cura samo želi skinuti koji kg i rješit se masti s trbuha. Niakkve dijete kao što Lega kaže, niti išta ozbiljnije. Zasad dovoljno je da: -izbaciš junk ako si ga jela dosad -uclaniš se u neku teretanu, a doma (odnosno vani) možeš odrađivati lagani kardio (šetnja na prazan želudac ujutro, bilo kakva aktivnost tokom dana, kretanje, kretanje i samo kretanje) I naravno, citaj forum |
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma
bilo je sinoc bjesnilo, a bome ce biti i veceras, pogotovo ako pobijedimo
btw. tema je u krivom podforumu |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Premješteno. A pitanje i savjet za Minnyyy - da li se baviš kakvim sportom? Uvedi sportske aktivnosti u svoj život - odbojka, plivanje, košarka ili sl. Za teretanu si mi još premlada - ne bi te među tamo nabrijane likove još gurao dok imaš vremena. |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zoki zoki..sve više me iznenađuješ Možda je do poretka rijeci i formulacije ali moraš priznati da cudno zvuci |
||||
Minnyyy
Viden/a u gymu Joined: 01 Veljaca 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bavila sam se kosarkom 3 godine...ali sad sam prestala jer se klub poceo "raspadati" i tak..... |
||||
I believe I can fly....I believe I can touch the sky :D
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Stvar je u tome da je bolje za pocetak da se cura bavi sportom nego da gleda sprave i nabrijane likove oko sebe koji se savijaju kako bi što vecu težinu digli na benchu. Košarka, plivanje, odbojka su rekreacije kojima ce prije skinuti kile, a i veci joj je to gušt nego teretana u ovim godinama. |
||||
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Minnyyy, odakle si? |
||||
|
||||
Minnyyy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
iz sarajeva......
|
||||
|
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ima sigurno i drugih košarkaških klubova u Sarajevu. Jesi razmišljala o upisu u drugi klub? |
||||
|
||||
Minnyyy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jesamm......all nekak mi je sve to i dosadilo...
al proslo ljeto sam svaki dan isla rolati i imalo je nekog ucinka....tj. skinula sam par kg....dokk vec kad sam se bavila kosarkom nije bilo nikakvog efektA |
||||
|
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Khm, upoznat si sa kaznenim sustavom RH? Kakva legenda odjednom nešt aktivan na forumu
Apsolutno, takvi nadribilderi ne trebaju nikome poslužit za primjer. Btw zoki nemoj da i tebi moram kupiti sarcasm alert detector |
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Piši vezano na temu. Opet ideš offtopic! Upoznat sam sa kaznenim sustavom. Minnyyy, bavi se sportom i kontroliraj prehranu. Neku crobnu aktivnost svakako moraš upisati. Izaberi aktivnost i budi ustrajna. Edited by Zoki |
||||
|
||||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ajde cemu tolika ukocenost... malo zezanje, ovo, ono..
btw. hamm i ja smo vec napisali vezano za temu, ali odgovor od miny nisam vidio?! |
||||
Minnyyy
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hmm.....odgovor na sta ?
|
||||
|
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |