mala pomoc |
Post Reply |
Author | |
coja23
Viden/a u gymu Joined: 21 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Veljaca 2008 at 14:55 |
bok cure i decki moze mala pomoc kupio sam multy gim kucnu spravu nije nesto posebno al dobro, pa me zanima nekakav pravilan plaqn vjezbi za definiciju misica pa ako neko ima volje da mi nesta savjetuje hvala!!!!
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne treba ti nikakva sprava. Kupi si par bucica, sipku i ploce i s tim mozes odraditi cijelo tijelo. Ova sprava ti je bezveze.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
a kad je covjek vec kupio
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
dodaj kompletu jos ovo gore nabrojano pa provodi nekakav kucni kruzni trening , nedavno je bio clanak na naslovnici na tu temu - sa obicnim parom bucica i vlastitim tijelom mozes puno napraviti
Ipak, za nekakve konkretnije uspjehe (a cini mi se da je kupovina ove sprave nuspojava lijepog vremena koje aludira na plaze i kupace) uvijek je na kraju isplativija teretana u kojoj imas pristup kvalitetnim i pravim spravama, vise ih je, a izadje te mjesecno š/š0 multi gym kucne sprave. prouci svu literaturu na ovoj stranici, pitaj ljude za pomoc, a odabir kod kuce ili teretani je na tebi |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |