Male grudi... |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma jedina prednost malih cica je što ne vise (uglavnom)
![]() Edited by ewie |
|
![]() |
|
anne ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
nema pomoci...i ja se slažem s tim...
![]() |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Ovako.. par rijeci na ovu temu..
mršavljenjem kod žena koje su imale velike grudi.. dolazi do opuštanja i smanjivanja istih.. vježbe za prsne mišice ne koriste previše i nije istina d ace im se popraviti držaje baš.. ženama se ne preporuca stavljati naglasak na prsne mišice |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Illy ja bi to ipak naglasio ![]() |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Da? Vidis nisam imala pojma... Ali ako u kruznim trenizima radim š vjezbu, onda je to ok...? Edited by Theia |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
koju vježbu?
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Na klupici u lezecem press s bucicama
Edited by Theia |
|
![]() |
|
ne treba ti ta vježba.. nikakve izolacijske vježbe prsa nisu potrebne!
|
|
![]() |
|
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
nema vježbi koja ce ti vratiti grudi , jedino da se udebljas par kila , to ti uvijek popuni grudnjak bar za pola broja :(((
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
nema ne, ja se sa svojima odavno pozdravila, viđam ih povremeno, pms i to..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
ma ja ih nikad nisam ni imala... zato mi dupe puca od veselja :)))) negdje imas, negdje nemas.... ista stvar s pms-om :)) a i pocela sam pit kontracepciju pa se nesto kuha gore :) , zadovoljna ja!!!
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
je, nešto puca od veselja, nešto place od muke ajde decki, sad nas utješite i recite da vi to uopce ne primjecujete....khm... |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
nikako ne primjecujemo vaše oscilacije u okruglastim dijelovima tijela ![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
+š ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Bokte...najviše se piše na topicima...sa naslovima guza, grudi. pi...ovaj dobro to još nije bilo...;)
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |