New Posts New Posts RSS Feed - Malo o meni....
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Malo o meni....

Post Reply Post Reply
Author
Hrco94 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hrco94 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Malo o meni....
    Posted: 01 Srpanj 2010 at 16:21
Zovem se Hrvoje,zivim u Zagrebu,imam š6 godina,omiljeni sportovi su mi : kosarka,nogomet i rukomet.
Poceo sam trenirat rukomet u š mj. prosle godine (2009.) i onda me i puklo da stanem na vagu i pao mi je mrak na oci..xD
Imao sam š07 kg, i onda nisu bila pitanja kao pa kako,pa pazio sam sto jedem.....Jednostavno sam od malena bucmast, i to ja nisam mogao promijenit :D
Ugl. krenuo sam na dijetu i poceo trenirati i to mi je doslo do toga da sada imam 85 kg...Zadovoljan sam sa kilazom al mi je ostalo sala pa cu to probat ovo ljeto maknut :D
Trcim svako jutro po 8 km,a navecer trenutno doma sa utezima malo vjezbam (imam utege od : 2x5kg, 4x2,5kg i 4xškg....imam i onu krivu sipku,za bench i dvije metalne za male.... :D
A iduci tjedan cu i krenut u teretanu :D
Back to Top
Debelii View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Debelii Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Srpanj 2010 at 22:32
Dobro došao i sretno s treninzima i ciljevima
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Srpanj 2010 at 10:37
Dobrodošao! 
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Breathless View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Breathless Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Srpanj 2010 at 10:41
Welcome!
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."

(Gabrielle Roth) ~
Back to Top
BorG View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BorG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Srpanj 2010 at 14:37
 dobro dosao na 4um, uzivaj...
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.