Malo o meni.... |
Post Reply |
Author | |
Hrco94
Cita FAQ Joined: 01 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Srpanj 2010 at 16:21 |
Zovem se Hrvoje,zivim u Zagrebu,imam š6 godina,omiljeni sportovi su mi : kosarka,nogomet i rukomet.
Poceo sam trenirat rukomet u š mj. prosle godine (2009.) i onda me i puklo da stanem na vagu i pao mi je mrak na oci..xD Imao sam š07 kg, i onda nisu bila pitanja kao pa kako,pa pazio sam sto jedem.....Jednostavno sam od malena bucmast, i to ja nisam mogao promijenit :D Ugl. krenuo sam na dijetu i poceo trenirati i to mi je doslo do toga da sada imam 85 kg...Zadovoljan sam sa kilazom al mi je ostalo sala pa cu to probat ovo ljeto maknut :D Trcim svako jutro po 8 km,a navecer trenutno doma sa utezima malo vjezbam (imam utege od : 2x5kg, 4x2,5kg i 4xškg....imam i onu krivu sipku,za bench i dvije metalne za male.... :D A iduci tjedan cu i krenut u teretanu :D |
|
Debelii
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došao i sretno s treninzima i ciljevima
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
|
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro dosao na 4um, uzivaj...
|
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |