Malo objasnjenje molim:) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Samo bolje mu je da bude pozitivan ishod terapije inace je gotov |
|||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ej Shiny...jel Lady Blaze kolegica...;)
|
|||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne,nije se ona jos reg.Nije bila kod kuce 2-3 dana.Danas dolazi do mene da fino predjemo sta treba a sta ne i vjerovatno ce se reg. ..a od sutra pocinje,uspjesno nadam se I da te pitam,sta mislis jel bi bilo bolje da ona postepeno povecava unos kcal npr š000,pa kroz dan dva šš00..ili je ok da slozimo jelovnik kako treba i da ga se pocne pridrzavati? |
|||
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma daj curi nka jede...nahrani ju odmah...;) malo ce biti šok za tijelo.ali neka jede pametno....;)
|
|||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
||
haha dobro,vazi a znam vec da ce reci ne mogu ja toliko hrane pojesti al morat ce xD jer ona jede kao pticica kako je znam a ja kao vuk:D i opet ja imam viska 6,7kg a ona dosta vise... I da sad se sjeti koja je tema od Lady Blaze,slicna situacija ali nije ona Ona je visoka š72cm,7škg. Smrsala je tim smanjenim unosom hrane 4kg i sad mi jedini problem ak natukne koju kilu al hajd valjda uskoro poslije toga krenu kg dole (ili cm ) |
|||
|
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma nece ništa natuknuti....samo neka se i krece i jede...;) Vecinom i je problem sa malo hrane...kad ja svima kažem da sam prije manje jela nego sada...al rijetko tko mi vjeruje...samo im oci ispadnu.....no....
|
|||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehe ma neka oci ispadaju,ti mrsas sto je najvaznije |
|||
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
što je bilo s prijateljicom na kraju? |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
||
a krenulo je...hehehe...ne jede koliko bi trebala...strah od hrane ali je u svakom slucaju PUNO bolje nego prije... udebljala se malo...al nista previse...bit ce ok,nadam se hehe |
|||
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |