Manjak kreativnosti :) |
Post Reply |
Author | |
Tina22
Cita FAQ Joined: 22 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Sijecanj 2015 at 17:25 |
Pozz, treba mi malo vasih ideja
Kupila sam pileca prsa(opet) i htjela bih neki novi nacin pripreme tj okusa Lako ih ja ispecem na tavi ali ima li itko neku ideju ili svoj omiljeni nacin- fini prilog,zacini... ? Isprobala sam svasta-u jogurtu,salsi,luku,... Imam doma od povrca mahune,brokulu,cvjetacu,grasak,mrkvu,kelj,spinat. |
|
The only bad workout is the one that you didnt do
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam ih danas jela pecene na masnom papiru s krumpirom i butternut tikvom. Od začina malo soli, papra, chillija i senfa :)
|
|
Tina22
Post Options
Thanks(0)
|
Super svida mi se pogotovo sve to zajedno. hvala
|
|
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zakaj stalno pileca prsa, pa normalno da ih više nemreš jest :) Batak, zabat nije ništa manje dobar, zapravo bolji je ukusniji :) Govrdina, svinjski but , pureći zabatak, batak....... To su sve lean mesa, ako baš mora biti uvijek lean komad.
|
|
Ygritte
Cita FAQ Joined: 20 Listopad 2014 Location: Zg Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja šibam po svim vrstama...baš sam neki dan guštala u carskom mesu!
Trenutno sam nisko sa UH pa ak je bal nek je maskenbal! Inače, ja ti znam pileći file (posoljen,popapren i sa mrc crvene paprike) uvaljati u jaja i sitne zobene i ispeć u pećnici na masnom papiru...budu za prste polizat! |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sviđa mi se ovo sa zobenima. Prvom prilikom cu isprobati:)
|
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo kaj sam ja danas, tj. jucer radio. 200g pilecih prsa narezanih na trakice, 70g rize, 2 zlice kukuruza (cca 30g), snita feta sira (cca 30g, tek toliko da bude slano, nisam solio). Sve pomijesaj zajedno i mijesaj tak dugo dok se feta skroz ne raspadne. Trenutno sam na cikliranju UH, ovo mi je rucak za srednji dan.
|
|
Tina22
Post Options
Thanks(0)
|
Koji fini recepti!
Evo sad idem pripremiti ovu piletinu sa zobenima prilog batat isto sa masnog papira iz pecnice, i neko povrce vidjet cu jos koje dok budem pripremala Slobodno mi jos pisite vase ideje nikad dosta |
|
|
|
never-give-up
Post Options
Thanks(0)
|
Pao mi je na pamet omlet s gljivama i piletinom :) uz to neka salata i super
|
|
Tina22
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |