Marija- prijava za natjecanje |
Post Reply | Page <1 3456> |
Author | |
BuciBoo
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
Marija, izgledaš WOW!
|
|
You are defined by the limitation you place on yourself!
|
|
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
e meni ovaj jelovnik zvuci poznato Marija, još ti necu ništa komentirati za napredak, cekaj da suspregnem ljubomoru |
|
marija-mo
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima ambiciozna, buciboo, rahx i gym girl baš mi je drago da se napredak ipak vidi
igore kad meni tako dodje ja cu da puknem po palenti hehehe i vocu jer mi nemože to ništa zamjenit nikakva pizza
nikola heheh znaš da sve možemo rezat osim kose nismo na njene cm mislili
eto ga ja mislil on baš blag heheh znaci to bi bio zadnji as iz rukava
oska ženo pa ti si koma šta ti sve padne na pamet Edited by marija-mo - 14 Lipanj 2012 at 14:56 |
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Palenta nema tu moc pizze premazane nutellom ili tražiš staru krafnu u pekari od jucer na koju staviš šlaga. |
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
Igore da ti znaš kakvu moc ima kod mene palenta hehehe zacudio bi se i koliko ja toga mogu pojest ja bi živila na tome
|
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
Evo malo mog izvješca:
Kod mene sve ide ok premda se po ovoj vrucini i teško trenira jer je vec postalo neizdrživo, ali se trudim odraditi trening što je bolje moguce.
Prekjucer ujutro sam se mjerila i vaga je pala za kilo cak malo i više tako da sve ide dole, tako da phoenix možda me ipak nece trebat šišat od straha padaju kile
Imala sam punjenje UH i igore ipak nisam ja mogla poslušat tvoj savjet za nutelu i pizzu morala sam udarit po svojoj palenti u nenormalnim kolicinama
Za vikend sam bila malo na moru i kad sam donijela svoje zdjelice i hranu u goste tetak je osto bez teksta jer nisam jela ništa njihovo i kad god bi se jelo i tetka pitala mene on je samo ponavljo nece ona ima ona svoju hranu cak me zezo kad bi sipala vode kako nisam ponijela vodu sa sobom Edited by marija-mo - 20 Lipanj 2012 at 07:41 |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo me.......
nemam ništa posebno dodati, komuniciramo redovno i držimo se dogovorenog plana , Marija je veca štreberica i od mene u ispunjavanju zadataka i jako sam zadovoljan svime. Evo sad vidim da je dodatni kg pao i to me veseli pošto znam da Mariji to puno znaci :) Sad opet vagu pod krevet do iduce srijde molim BTW. Ja idem u subotu na more, nema me 14 dana, tako da na žalost necu moci bas aktivno ili uopce sudjelovati u recenzijama ili necemu.Sa svojim pulenima sam dogovorio sve, odnosno znaju oni vec sve bez da im nekaj posbno diktiram dalje, tako da tu nema frke....... Nosit cu laptop, no upitno je koliko cu signala imat za spojit se na net, a tu je i faktor žene (ipak sam na GO i bacila bu mi laptop u more ako me vidi na njemu da tipkam i na moru , tak da imajte razumjevanja) |
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
evo ja cu da napišem sad izviješce pošto me nema tjedan dana kuci, a nemam pristup internetu dok se nevratim
ovdje je prevruce katastrofa je trenirat ima par dana dok bi radila iskorake i djonovi od tenisica su bili znojni pa sam morala pazit da se nepolomim kako se sve klizalo
mjerila se nisam da se neživciram, a pošto eto netrebaju slike pa ni slika te vage necu se onda ni mjerit dok se nevratim bar cu bit mirna
sad cu par treninga napravit u novo nastalim uvjetima pa cemo vidit koliko se da iz toga izvuc ono najbolje
prehrana ide nije loše vode pijem nenormalne kolicine
sva ekipa držite se trenirajte
neznam za ostale, ali meni je ovo proletilo nenormalno brzo i eto nas u zadnjem tjednu
Nikola je na moru sve smo se prije bili dogovorili tako da sve štima i nadam se da se ljepo provodi Edited by marija-mo - 27 Lipanj 2012 at 00:26 |
|
Lily_20
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mare, kad ce tvoje slikice?
|
|
Istraživanja pokazuju kako 9 od 10 osoba voli cokoladu... Onaj 10-i laže!
|
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
Kao prvo da se zahvalim Phoenixu što je me uzeo za kandidata to mi je puno znacilo i prezadovoljna sam našom suradnjom bolje nego što sam ocekivala znala sam da je super kad je mi dao par savjeta u mojoj temi i osoba je koja se stvarno trudi pomoci i savjetovati kako treba i profesionalno.predobar je u ovom poslu svaka cast na tome i hvala ti na svemu što si napravio za mene i bio strpljiv sa svim mojim kukanjima, budalaštinama ma nema cega nije bilo
Premda sam prije pocetka natjecanja dvoumila se dali da se prijavim ili ne sad mi je drago jer sam prezadovoljna svime rezultatima prije svega što se tice snage to mi je bilo najbitnije i da naucim nove stvari kako odradit trening da valja, u ova dva mjeseca naucila sam puno novih stvari i mogu samo rec da se trud isplati itekako samo treba bit uporan i neposustajat pa makar se nekad osjecaš jadno i neide kako bi ti htijo , ali sve ipak dodje na svoje samo treba vremena
mjere su sljedece:
kilaža 55kg -7kg
struk 65 -9 cm
struk na najširem dijelu 73 -9 cm
bokovi 84 - 8cm
butine 49 - 7 cm
Pošto nisam strucnjak da napravim usporedbe slika zamolila sam gym girl da mi pomogne pa ce ona da smanji to i napravi da nebi bile gigantske slike, a nigdje usporedbi
Što se tice nje hvala joj na svemu što je ucinila za mene to je jedna iznimna osoba kojih je danas stvarno malo u svakom trenutku je voljna pomoc i pružit svima rijeci podrške , nemam rijeci za nju nego same pohvale
Od samog pocetka svima nama je velika podrška i vjerujem da nas je sve poticala svojim rijecima i davala motivaciju i poticaj da budemo što bolji svaka cast i ostani takva kakva jesi
eto slikice cu stavit kad dobijem
i svi kandidati su zaista super i drago mi je da smo pokazali da mi to možemo i da nismo iznevjerili ljude koji su nam bili spremni pomoci i uputiti nas i ucinit nešto za nas hvala svima
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ove slicice definitivno nisu smjele cekati dugo da se vide Draga , svaka cast, izgledaš predivno! Hvala ti od srca na predivnim rijecima (suzica u oku ), kada ti god nešto zatreba tu sam, samo da znaš Bravo! Before After Edited by Gym_girl - 05 Srpanj 2012 at 00:35 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
hvala puno ja nebi uspjela do sutra navecer |
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Marija odlicno izgledaš,punjenje nutellom uvijek nosi rezultate
|
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha jest jest kako da ne igore
|
|
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
super, zgodna
|
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
hvala jeulz
|
|
Post Reply | Page <1 3456> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |