Mark pozdrav |
Post Reply |
Author | |
mark
Cita FAQ Joined: 03 Listopad 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Listopad 2010 at 21:45 |
Bok evo pošto sam novi na forumu da se malo predstavim.
Zovem se Marko, volim trenirati i isprobavati nove stvari u treningu, bavim se aktivno hrvanjem, grapplingom rekreativno boksom, mma, bjj... Uclanio sam se sa ciljem razmjene iskustava... cini mi se kao super mjesto pa ovim putem pozdravljam sve clanove foruma. Pozdrav. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao na fitness.com.hr forum!
Koliko dugo se baviš vec aktivno ovim sportovima što si nabrojao? (hrvanje..) |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mark
Post Options
Thanks(0)
|
nekih š0ak godina GR i SL
grappling (hrvanjvanje sa polugama i gušenjima) nekih 5 god i u zdanje vrijeme sam poceo raditi u kimonu bjj |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci vec si opaki borac.. Kako treniraš? Radiš li na brzini, bojiš li se tromosti i sl.? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mark
Post Options
Thanks(0)
|
Opak? Ma ne
Tromost... to je strah svakog borca. Ali ne radim klasicne BB treninge jer nije mi cilj biti velik vec efikasan! A treba i na kategoriju paziti. Svaka cast BB ali to je sport za sebe, svatko tko trenira borilacki sport bilo koji trebao bi se kloniti takvih treninga... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |