Masa i izgradnja mišica |
Post Reply ![]() |
Author | |
anonim ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 13 Lipanj 2009 at 20:47 |
visok sam š85 i imam 56kg
znam da je to premalo al naglo sam narastao.. zeljo bi povecati masu i izgraditi misice ruku i nogu jer izgledam kao kostur. MASA: kako je dobiti, kako se udebljati a da nedobijem masne naslage??? IZGRADNJA MISICA: zeljo bi izgraditi misice ruku i nogu da li mogu to ikako izgraditi bez teretane (samao kucno vjezbanje) ako da,koje vjezbe..??? unaprijed hvala |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne možeš se udebljati a bez dobivanja masnih naslaga!
kao drugo trebaš peceti jesti u obilnim kolicinama i vježbati, moguce je i kod kuce! procitaj https://www.fitness.com.hr/forum/forum_topics.asp?FID=23  ; Edited by Iluvatar |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |