Masa il definicija |
Post Reply | Page <1234 7> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Žene ti ne vole bildere i nabildane likove, više vole fino definirano tijelo, ne smije biti pretjerano. Veliki biceps im se gadi, prenapuhano tijelo im je bljak - mršavo i jasno definirano je njima njami..
Hehe, tako žene govore.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A je... Samo ti budi zlocesta, i ja sam... BTW. - meni se ne gade decki s masom, samo su mi privlacniji definirani ( da, definirani u svakomk pogledu... ). Ja sam se, cak štoviše, uvijek palila na tipove ala Nick Cave ili Peter Murphy (naravno u njihovim mlađim danima)... |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne svima.... ai kod bildera ima milijun razina nabildanosti |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Je, kako da ne, odjednom svi imaju dobre komade guzice, ogromne guzice, guzicetine Pics or it didnt happen
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
visina - š00 na š0 % bf
to je neki rekle bi ove curke picolovac by the way ja sam tu negdje, š% + |
|||
mrtav hladan
|
|||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
O Spiral, izgleda da dijelimo ukus
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
neman ogromnu,al nije ni mala :P bila je i veca na masi |
|||
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Hektor
Cita FAQ Joined: 17 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Definitivno defka!
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thon, nemoj Hektora zaje.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Hektor
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cilj bodybuildinga nije povecavanje svakog mišica do kranje granice njegova volumena, nego stvaranje simetricne i proporcionalne figure. Naravno da u fazi definicije mjere nisu identicne onima u masi, ali kao što sam vec rekao, cilj bb-a nisu mjere nego sam izgled. |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jakšiceva škola |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Hektor
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma je, zarotiram bucu u ruci i op vec je to jakšiceva škola |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Misliš sa onim rotiranjem buca dok radiš odrucenje? Ovo što je hektor napisao, malte ne je u originalu rekao i VJ, to mi je upalo u oko Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | Page <1234 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |