Masa il definicija |
Post Reply ![]() |
Page <1 4567> |
Author | ||||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Cure na masi |
||||||
![]() |
||||||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
|||||
ja ako kazem onda ce me svi skuziti koja mi se svidja ![]() ![]() |
||||||
mrtav hladan
|
||||||
![]() |
||||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||||
hajde reci vidiš da svi ocekujemo |
||||||
![]() |
||||||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
|||||
ona ze zove
![]() ![]() ljudi zurim, moram ici, bok! ![]() |
||||||
mrtav hladan
|
||||||
![]() |
||||||
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
|||||
Treba ti samo JEDNA osoba koja funkcionira tako. ![]() Ako si tip poput mene, a cini mi se da jesi... onda ti je važan intenzitet privlacnosti, kemija, sex... možda i više od sveg drugog. ![]() ostalo može biti sjajno, ali nikad nece biti dovoljno dobro. Dakle, traži ono što misliš da tebi treba. Ti znaš najbolje. ![]() ljudi, jer tako što i ne postoji. Svi smo razliciti, zato moraš dobro probrati. ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
žicaš pažnju a? |
||||||
![]() |
||||||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|||||
Poprilicno si me prokužila.... ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
tweety ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
|||||
cure, lupate u prazno!
ajmo opasni, da vidimo koliko si opasan ![]() |
||||||
![]() |
||||||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|||||
zašto??? objasni !!!! |
||||||
![]() |
||||||
tweety ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
|||||
š.
puno teoretiziranja je jedan od razloga zašto je covik solo
2. covik oce samo savršenstvo, a najcešce sam nije takav 3. intezitet privlacnosti, kemija,sex.....bla bla- s kojima to imaš, to je za peri deri (ok, ovisi što hoceš) PS. u vrlo visokom postotku slucajeva: frajer koji je zgodan i svjestan je toga da je zgodan- taj je najcešce kreten u svakom smislu! i mogla bi ti nabrajati još ovdje koliko hoceš, al mi se ne da |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Nisam rekla da mora biti zgodan ![]() zgodni frajeri su mi uvijek bili...za gledati, nebi mogla se nositi sa njim...mislim bar... ![]() ![]() a nebi mogla biti sa nekim tko me ne privlaci... I opet kažem....radje solo nego sa nekim samo da ne budem solo..... |
||||||
![]() |
||||||
|||||
s ovim zadnjim se slažem
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
a mogla bi biti sa nekim tko te ne privlaci? ;)
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
ja samo želim reci da se previše važnosti daje izgledu i seksu i što su ženske cesto puta glupace koje trpe svakakve rogove zbog nekakve privlacnosti i u ime seksa...
i o ovome se može satima govoriti, a ja odoh na zrak ![]() do iduce cakule, pozz ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
krivo si ti mene i Ann shvatila...ali nemaš bada.... poz uživaj na zraku
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|||||
ali ja nisam na masi ![]() |
||||||
Strong is the new skinny.
|
||||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 4567> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |