Masa pa Definicija |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ajde mi molimte reci post u kojem sam ja napiso da nisam probo. Sto jest najgore svako od nas je probo i uvidio da nema zamjenskog obroka osim PWM,ali i poslje njega 30min do šh nakon mora da se unese nesto kruto. |
||||
Bez odmora nema ni napretka!
|
||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
I to je cijela poanta ove rasprave. Ništa više ne treba reci. |
||||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ocito govorimo o drukcijim zamjenskim obrocima..
|
||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Tocno se zna šta je zamjenski obrok a šta klasicni obrok, i jednako tako se zna šta cini zamjenski obrok, a šta cini klasicni obrok. Tertium non datur. |
||||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bas tako
u najmanjem slucaju DA |
||||
Bez odmora nema ni napretka!
|
||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |