Masa - stagnacija mala pomoc |
Post Reply |
Author | |
gIe|)am_te
Cita FAQ Joined: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Ožujak 2011 at 15:51 |
Poz, vidim da je ovdi ekipa dost ok, pa može mala pomoc oko plana prehrane:
š86cm, 78 - 79kg, bf bio je oko 8% nakon zadnje defke, sada bi trebao bit oko š0% do sad: 2 ciklusa definicije, š ciklus mase, i sad radim 2. ciklus mase metabolizam mi se je ubrzo dosta u zadnjih godinu dana i cini mi se da sada sa 2600kcal unosom, koji je trebao biti 2š00kcal bazalni + 500 suficit, nisam u suficitu. Sad, izracun potrošnje - bazalni + ostala potrošnja: http://www.interneuron.hr/index.php?L=HR&STR=BMR Uvijek sam racunao š. potrošnja = bazalni x š.2 (sjedenje na dupetu) = 2200kcal, 2. potrošnja teretana ancrobno = unos PWM 300-400 kcal, pa ni jedno nisam brojo pa sam unosio 2500-2600kcal + pwm, što mi se cini sad, pošto stagniram, premalo kad na onom kalkulatoru gore unesem 6-7 sportskih aktivnosti tjedno izbaci brojku od 3300kcal, i sad da stavim 300-500 kcal u suficit bilo bi 3700-3800kcal. vidim da mi vaga ne pravi pretjerane izlete prema 80kg, možda pola kile gore otišla u zadnjih mjesec dana. pa može mala pomoc: kolika mi je stvarna potrošnja dnevna i koliko bi trebo unosit za poštenu masu? Edited by gIe|)am_te |
|
Onix
Cita FAQ Joined: 24 Travanj 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam koristio ovaj i cini mi se da je poprilicno tocan, barem je kod mene bio a istih sam proporcija bio kao i ti
http://www.bodybuilding.com/fun/issa64.htm Znaci neko odžavanje bi ti bio oko 3000 kcal a za nekakvu masu digni za 500 kcal gore. Ako se pocneš mastiti, smanji za 250 kcal, ako i dalje stagniraš diži za 250 kcal i tako prati svoje tijelo. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |