Masa....... |
Post Reply |
Author | ||
Markooo
Viden/a u gymu Joined: 03 Travanj 2009 Location: Sweden Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Travanj 2009 at 23:19 |
|
Pre svega.....pozz svima ja sam nov ovde.....e ovako imam problem......jedem kao svinja....:))) i svu masu koju nabacim sve ide u salo na stomaku....dok sam vrslo mrsav u noge i ruke...kako da nabacim masu na noge i ruke to mi je veliki problem..... izvinite ako sam otvorio pitanje na pogresnom mestu...hvala unapred.... ;)) |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav, procitaj malo FAQ i prošvrljaj po forumu, koristi search i sve ceš naci
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Na prvi pogled izgleda mi kao skinny fat. Google -> search pojam skinny fat |
||
Silent assassin
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kao prvo, ako kažeš da jedeš ˝kao svinja˝ trebao bi malo
pripaziti na svoju prehranu...izbaci junk i fast food, gazirano i alkohol, jedi više povrca i mesa(posebno kuhana piletina i teletina te sardine i tunu...svinjetinu nikako), voce kao međuobroke(izbjegavaj navecer), posni sir itd. Ako želiš masu na rukama i nogama radi određene vježbe za ruke i noge(prepostavljam da znaš koje su ) sa vecim težinama i manje ponavljanja(sa otprilike 3 minute odmora između serija)...prehrana ti je 60% fitnessa zato ti je to najvažnije srediti i naravno, ubaci kardio trening dane između teretane(a ne bi bilo loše i svaki dan trcati, voziti bicikl itd.)... |
||
Precise, quiet and deadly...
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@Silent assassin
U pocetku nije potrebno gurati se sa savjetima koji ionako postoje u FAQu. Druga stvar, decko je tipican skinny fat prema onom što je napisao i sve ovo što si ti nabrojao nece mu a ma baš ništa pomoci jer treba drukcije savjete - ovo tvoje je prežvakavanje vec opce poznatog ovdje na forumu. |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ako se coviku da pisat nek piše!
|
||
Silent assassin
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa novi sam ovdje...evo procitao sam FAQ pa cu paziti...
Sorry ako sam nekom smetnja |
||
Precise, quiet and deadly...
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma nisi smetnja :p ja cjenim entuzijazam :D nego, zašto nikako ne svinjetinu jesti? |
||
Chivas
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kaloricna je i puno masnoce ima u sebi |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm da... Inace je sasvim ok P+M obrok, cemu tolko mistificiranje svinje. |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |