Maslac od kikirikija |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |||
Shiny ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eto bas sinoc
![]() |
|||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|||
![]() |
|||
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
||
Ja obožavam maslac od suncokreta i sezama (tahini). I daleko su zdraviji od kikirikija.
Nije ni alnaturin dobar, jer sadrzi (smeđi) šecer. Jedini bez šecera je u BIO&BIO ducanima. |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Kakav god da bio kikiriki maslac, junk je
![]() |
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
junk je i ako sameljem kikiriki s nešto maslinovog ulja i jedem ga bez icega? |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
![]() |
|||
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
||
Ne volim taj maslac od kikirikja , jednostavno mi ne valja ,ali kikiriki jedem povremeno :)
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Sam ne znam šta ce ti to maslinovo jer ionako imaš hrpu kalorija u kikirikiju, al ok kontam poantu - domaca zdravija verzija kikiriki maslaca, neloše. E sad to što ga jedeš samog, zbog cega? Ne uzmeš neke P uz to? |
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
ma ponekad sam znao to jest malo u krevetu dok citam nešto, poslje zadnjeg obroka u danu ![]() ![]() |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
![]() |
|||
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
||
Pa takav je ovaj u bio&bio, jednostavno samljevena orašarka, bez icega, samo sol. |
|||
![]() |
|||
palina ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 20 |
||
Jela sam ga jutros za marendu. Volim ga jesti jer me jako
dugo drži sitom ,kako god ga jela... Ja kupim onaj Primavita hrskavi namaz. U sebi ima komadice kikirikija ![]() nije jako sladak. U teglici je 350gr. i košta oko š7kn . Druge vrste su mi na okus premasne i preslatke ...ne valjaju mi ništa ![]() Edited by palina |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Aj baš cu skocit u bio&bio i vidjeti koliko košta... |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Jucer kupio i probao alnaturin kikiriki maslac iz DMa.
Jeftin je poprilicno - 250g / š5kn. Ukusan je, sadrži komade kikirikija i dosta je zasitan. Gledao sam u Billi marku skippy koja je bila iznad 40kn stoga je ovaj alnaturin i više nego isplativ. Edited by Zoki |
|||
|
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
inace kikiriki nije orasarka,nego mahunarka
![]() |
|||
![]() |
|||
||
I da... taj kikiriki maslac sam si zamislio kao kratki međuobrok danas...
roknem 2-3 žlice maslaca.. i uz to 2 Grancereale-a i milina.. sit neko
vrijeme.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
I uz posni sir navecer.. par žlica i milina.. zarazio sam se tim maslacem..
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Sam ti nastavi zoki tako pa se vidimo nagodinu na fit izazovu
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ma neeee - to je trenutacno i padne š tjedno. Tako da nije uzbuna neka.. ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |