Maslinovo ulje |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Peci na putru
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Termicki obrađeno maslinovo ulje (ono na kojem se prži ili pece)
š. gubi vecinu antioksidativnih labilnih substanci 2. trans-kiseline prelaze u cis kiseline, koje su nepovoljnije za ljudsko zdravlje Dakle, bezvrijedno je prakticno. Samo hladno, sirovo maslinovo ulje ! |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma poce na obicnon ulju, ili jos bolje peci na teflon tavi bez ulja i kad bude gotovo izvadis na pijat i prilijes s malo maslinovog ulja
|
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je. Ja sve prelijevam sa hladnim maslinovim uljem, pogotovo piletinu i ribu. Mljac ! |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i to ispadne odlican P+M obrok...taman za keto
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
same here. odlican P+M obrok. jucer san cak i punija sa ovcjin siron piletinu,je to masno ali nije puno a i kako san na malo UH ne smeta mi uopce |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Extra djevicansko je ono koje se dobiva hladnim prešanjem - zdravije svakako, a samim tim i skuplje. |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ekstradjevicanski ili neko domace
|
||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Peci ti xD |
||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pecem ja
|
||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A meni je preskupo XD |
||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma nije malo maslaca na teflon tavu, ne treba puno
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
moze i bez icega samo pazi da se tava ugrije dobro,da se ne zalipi |
||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
|
A jeste ba,ne spremam samo sebi hranu.Svi jedemo isto i vece su kolicine hrane,nekad i po 2-3 jela dnevno...kako god skupo je... |
||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
|
To iskreno nisam probala,nekako mi glupo zvuci al ajd et probam... |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |