Maslinovo ulje |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
da,da glupo. ja tako pravin i na kraju prilijen s malo maslinovog ulja, puno bolje nego frigat na ulju sigurno
|
|
pep1
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj kupovati to ulje od 40kn/l jer je to smece.. vecina tog ulja je nekvalitetno obicno maslinovo ulje pomisano sa ko zna cim.. pokusaj ako mozes kupiti domace maslinovo ulje od nekog sa mora, po mogucnosti da ga znas.. jer je to najsigurniji nacin da se dobije extra djevicansko maslinovo ulje.. ja ga ne kupujem jer imam svojeg dosta za vise od godine dana.. ako bas oces kupiti u ducanu, uzmi od agrolagune |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
uzeo sam od zvijezde extra djevicansko za 6škn/l.
ono za koje sam pitao je u biti mjesavina 55% maslinovog i 45% suncokretovog. to sam vidio tek kad sam dosao u ducan. nazalost, iz zga sam, pa poznam samo jednog tipa koji se bavi maslinama, a on je svoje vec davno prodao... tak da nista od njega do jeseni. |
|
pep1
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
od agrolagune je provjereno najkvalitetnije od toga sto se nudi po ducanima, cini mi se 60kn/0,5L..
domace mozes dobiti za 80kn/L uglavnom.. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja kupujem od Zvijezde extra djevicansko.. odlicno mi je..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
zvjezdino ulje je smece . sigurno nema ni boju ni miris ni okus koji bi tribalo po meni imat maslinovo ulje,jedino ako nisu nesto prominili pa poboljsali,ali prije jedno 2 godine san ga proba i nikad vise
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
srica da ga mi doma nađemo domaceg iako je to danas lutrija...
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
jbga, ja kontinentalac niti ne znam kakav okus ima domace maslinovo ulje... moji doma nisu previse marili za zdravu prehranu... za njih su svinjska rebrica zdrava prehrana... |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
ja isto ugl. domace uziman |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |