|
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | ||||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() |
|||
lice se da srediti, ali ovakav bahat nastup s 3 posta na forumu je žešci problem.. |
||||
![]() |
||||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
![]() |
|||
pain killer aj napisi nesto malo vise o sebi i odgovori na thornovo pitanje
|
||||
![]() |
||||
sfingaaa ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 19 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
![]() |
|||
Buahahahahahahah
doslovno si mi dan uljepšao! hvala! |
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() |
|||
Meni je ovo uljepšalo dan i sad mogu mirno zaspat |
||||
![]() |
||||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() |
|||
e baš sam se nasmijala sad...ovo je best of forum Pain sorry ali....vježbanje i prehrana za masnocu u licu? Mislim znam da mnogi ne znaju puno o treninzima i prehrani ali...hmmmm logika? |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
![]() |
||||
PainKiller ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
![]() |
|||
Pa nije on napuhan, samo njegovo lice.. [/QUOTE] Mama ti je isto napuhana al eto ja to ne govorim ![]() |
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() |
|||
![]() |
||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
![]() |
|||
Mama ti je isto napuhana al eto ja to ne govorim ![]() Pa ne vidim da se moja mama zali na forumu, vec samo ti kako imas napuhano lice.. Pa mozda da ides na dijetu dok ne vidis da ti je lice doslo normalno, znaci kad dodjes na nekih 40-ak kg, onda sa kreatinomvracaj kile |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
![]() |
||||
vlajster ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
![]() |
|||
Mislim da ste ga ipak malo previše isprdali,btw. PainKiller neki ljudi su jednostavno bucmastiji u faci bez obzira na građu kao i što neki imaju bucmastiju onu stvar...nije to nešto što se može promijeniti vježbom.
![]() |
||||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||||
![]() |
||||
PainKiller ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
![]() |
|||
Vlajster nisu oni mene uopce isprdali nego samo pokazuju
svoju Hrvatsku kulturu a zna se da ste vi Hrvati nikakvi samo ste teret europi. |
||||
![]() |
||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
![]() |
|||
haha.. evo vrijedjanje na temelju nacionalnosti.. hehe.. na tu razinu se ne spustam jer sam tolerantan prema svima jednako.. A reci barem da znam za ubuduce, koja je to tvoja nacionalnost koja ima napuhana lica'? |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
![]() |
||||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() |
|||
drugar, 'ocemo u sto evra da si na metanu? ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Ja sam iz zemlje koja je usla u europsku uniju i š0 puta je
naprednija od ove jadne Hrvatske i vi pametnjakovici mozete sam pametovat tu na forumu dok ste uzivo sigurno jadne pickice koji nemaju pametnijeg posla neg visit tu po cijele dane na forumu i skupljat postove. |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
vidio sam i ja malo Europe dok nisam bio na forumu:
good bye then! au revoir! arrivederci! na svidenje! ..odnosno da ne kenjam ajde glavonja furaj ![]() (kroejša) |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Furaj ti NO LIFERU ja bar imam život za razliku od tebe
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
ja sam ljepši od tebe!
|
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |