Masti u prehrani |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Author | ||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A da jednostavno trenirate preko dana? Bar necete imat dilema oko obroka
Kontam da 90% foruma vježba iza 20h ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
|
A bre, pa ja ne mogu da biram termine kako mi se cefne!
![]() |
||
![]() |
||
Asia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
|
Thorn to je zadnji odgovor kojem bi se od tebe nadala... ![]() Meni 3 puta tjedno dođe na taj termin vježbanja zbog posla i onda stalno navecer imam problema što pojesti...ne znam da li je gore ici poslije treninga gladan spavati ili pojesti nešto što baš i nije najbolji izbor ![]() |
||
![]() |
||
- Darac - ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
|
hahaha A cuj, to i nije takav problem jer ako vjezbas to organizam onda i iskoristi tako da malo UH ili masti nece skoditi navecer ![]() |
||
![]() |
||
Passiongym ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 161 |
|
Nakon treninga ti trebaju UH+ P bez obzira u koje vrijeme treniraš.
|
||
![]() |
||
Asia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
|
Da,to znam i zato popijem PWM nakon treninga,ali to popijem u 20:00 sati,a ja idem spavati oko ponoci i pojma nemam što do tada još mogu pojesti Morrighan,ja sam se nadala da ce nam Phoenix odgovoriti,ali nas on ne j... 5 % ![]() P.S.PHOENIX shvati to kao pohvalu,molim te ![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
ajde feniks spašavaj situaciju!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Passiongym ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 161 |
|
Ja kad sam u takvoj situaciji prije spavanja pojedem P+M. Jer ioanako vec u PWM unosiš dovoljno UH (naravno, ako ju stavljaš onoliko kolko bi trebala).
|
||
![]() |
||
|
Znaci to sam i pretpostavljala-posni + orašasti,ili posni+ulje
Hvala ![]() |
||
![]() |
||
|
Nema na cemu
![]() |
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
![]() ![]() heheheh, slažem se s Thornom, vježbajte ranije pa si posložite obroke lakše ![]() ![]() ![]() Meni je savršeno dan i svi do jednog obroci savršeni kad treniram ujutro, mogu tocno do podne UH, poslje ne ako tak želim ![]() ![]() I ne kakajte da nemrete uvijek u isto vrijeme........nemrem ni ja, i baš zato iskljucivo treniram od 7 ujutro kako se nebi izgovarao da danas popodne imam obaveze ili sma otao duže na poslu ![]() ![]() ![]() ![]() Ak ste vec morate kasno trenirat (niej ni cudo da vam se muževi bune onda ) onda........neznam, Passion je dobro rekal kad god treniraš poslje obavezno P+Uh , a nakon pwm ak imaš još jedan obrok prije spavanja.......e to neznam....oko tog se i ja dvoumim tak da možete pojest još jedan p+UH i onda ostat duže budne i pojes još jedan p +m i onda iamte sve pokriveno ![]() A sad ozbiljno, experimentiraj na sebi i to je to.....popi deblji PWM i poslje P+M prije spavanja i ne komplicirajte ![]() |
||
![]() |
||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|
je.. imas praf fant.. samo sto je kod mene neizvedivo kad radim od 8 i do š7h nisam slobodna nikako. da bi posteno doruckovala se vec budim u 6.30. Nema dana kad mi ne uleti po sastanak i kaj onda.. ako i ocu u teretanu mora bit u nekom terminu oko š9h.Al ne vidim problem da taj obrok bude p+m ili ako je zesci trening p+uh kad jos imam 5h dok odem spavat |
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
ma naravno, nebi ni ja mogel da radim od 8 , a ne od 9, to
sam se šalio..... A tebi ak ostane i 5 sati do spavanja onda nemas razlogas ne pojest i p+uh i p + m obrok ![]() Ali velim, popi deblji pwm i poslje p+ m i spavanje ak je na knap s vremenom. |
||
![]() |
||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
|
![]() sad me zadavi.. al sto bi bio deblji pwm na low carb dijeti? u slucaju keto je jasno da je to p+m.. |
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
![]() |
||
|
Znaci....Deblji PWM 60 g dexa+ 20 g wheya +š0 g BCAA je o.k. ili? Onda nakon 2 sata 250 g posnoga + kikiriki u ljusci-koliko 30 g ili mogu malo više? ![]() |
||
![]() |
||
|
a na low carb....ovisi kolko je to uh dnevno? ak je š00g npr ja bi 50% uzeo u pwm..... a na keto , meni je to keto sam isto uzimao pwm, zapravo nikad se ne odricem pwm , jedino uzmem 30g Uh u pwm....i to mi je jedini dnevni unos uh bio |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |