masti |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Procjena nutritivnog statusa kroz analizu sastava tjelesne mase (aparat Gaia) - 20 min
nutricionist Ili farmaceut 100 kn BMI, biološka starost, kolicina masti, vode, metabolicki sindrom rizici evo,to sam našla,u zgb. u ljekarni: http://www.farmacia.hr/opis-i-cjenik-usluga.html ici cu to izmjeriti,baš me zanima sad po nekoj tablici,mjereno s krojackim metrom ispada 18,33%bf ustvari me zanima i ova biološka starost Edited by baba44 - 25 Kolovoz 2013 at 17:34 |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
za ovu biološku starost imaš od doktora oz-a opsežan upitnik samo guglaj RealAge dr. Oz i imaš tamo negdje sigurno, baš sve ispita pa procjeni
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
e,hvala,idem guglati! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
našla sam !
bože mili,krenula sam,morala se registrirati,i kad sam vidjela mali milion podataka,a još sve moraš preracunavati u inch i pounds, ugl. popi.....a sam i odustala! |
|
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Test kaže da imam 22godine :)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
super !!!!! meni je bolje da ne racunam,sigurno imam 122 |
|
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam polagao kad sam imao 23 i pokazao mi je 21, mislim da je dosta tocan, baba probaj završit i mislim da ce se isplatit
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
budem,samo se moram skoncentrirati |
|
|
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Isto tako zgobdno bi bilo reci da je to cisto matematicki test iza kojeg stoji programirana podloga. Ono što je zdravo za nekoga i Dr. Oza osobno je ne zdravo za druge ljude jer i sami znamo da je svatko razlicit, stoga taj test nije mjerodavan.
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
no,dobro,ali je zabavno,nekome,a ne može naštetiti! |
|
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
istina, matematicki je ali po meni je dosta dobar iako je matematicki jer ja vodim zdrav život (tjelovježba hrana) pa je realno da sam biološki 2 godine mladji, bar po meni :P |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mah...ja imam kao 3 godine više jer ne jedem orašaste, jako malo voca, junkam par puta tjedno, garim kile i prilicno sam asocijalna Ne znam ni zašto sam se uvukla u tu pricu uopce
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ne kužim gledam pocetak posta i dalje ne kužim tko tu šta racuna koliko ima godina ?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
skoncentriraj se |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
mett je najjaci kad ovako upadne Ma biološka starost...ono...ne koliko imaš godina nego starost tijela, vitalnost, kako bih rekla....kužiš uglavnom :) Koliko biš imao godina da se po stanju tijela gleda....
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sada kužim...ali i dalje ne di mogu to racunati? :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |