Matej Jurić - Men's Physique |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Mata_Cro
Cita FAQ Joined: 20 Svibanj 2015 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Mata_Cro
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako izgleda farbanje pred binu! |
|
musclegain123
Cita FAQ Joined: 19 Ožujak 2015 Location: Ivanec Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz, možeš li staviti sliku s početka dijete(94kg) ? :)
|
|
Mata_Cro
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.youtube.com/watch?v=WcmV3eGUbnk
Najbitnija vjezba za ramena! Osobno napravim na treningu do 150 ponavljanja. |
|
israela
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2015 Location: zagreb, croatia Status: Offline Points: 213 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlično! tijelo koje nosi medalju :) nego struk....pretpostavljam da nije ništa širi i sa normalnom hidracijom i da se jasno vide svih 8, ali koliko točno ima utjecaja ta ravnoteža kalija i natrija? pitam jer znam da sam imala sama periode gdje bi mi u danu obujam struka varirao do-8 cm! dali to konstantno držiš pod kontrolom ili samo pred natjecanje? i kako?
|
|
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
|
|
Mata_Cro
Post Options
Thanks(0)
|
Struk mi je zbilja genetski jako uzak, Nosim ženski XS pojas za teretanu na 5. rupi. Sto se tiče kalija/natrija. Probaj dva dana malo soliti hranu sa većom količinom soli nego što to radiš uobičajeno. Nakon toga potpuno izbaci sol na 3 dana i smanji unos ugljikohidrata na 50 grama dnevno. Iznenadit ćeš se rezultatima. Također, probaj 5 dana ne konzumirati namirnice koje sadrže gluten i laktozu. Zapanjit će te rezultati izgleda tvog tijela. Bit ćeš 30 % oštrijeg izgleda.
Što se mene osobno tiče, trenutno se ne zamaram omjerom kalija i natrija, ali nekad me pukne nešto u glavi da malo izgledam "suh", pa samo povećam kalij ( rajčice, krastavci, čaj od koprive, Diuerbe Forte iz ljekarne...) i ispišam 2,3 kg vode u jednom danu. |
|
Mata_Cro
Post Options
Thanks(0)
|
Ili na 4. rupi, ovisi o razini potkožne vode. Nekad ne ide u 5. rupu.
|
|
israela
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2015 Location: zagreb, croatia Status: Offline Points: 213 |
Post Options
Thanks(0)
|
30%?! ufff...baš sam danas primjetila da izgledam utegnutije, sve su vene na mjestu kao što nije uvijek slučaj naravno..i onda sad pročitam što se radi pri ispumpavanju i shvatim da sam baš prije par dana jela puno kruha i pilećih u ovitku pa onda preokret na neko povrće voće i sjemenje zadnja dva dana (i bar dve banane) :D pišam kao šlauf i izgleda da je to to, još da je preciznije i planski kao što ti radiš pred natjecanje- vjerojatno bi stalno vodila računa o tome :D ali sad ću to koristit sigurno kad ću htjeti nekog tipa zadivit, suptilno ću odgađati seks.
toliko. e tebi rupa bar varira od 4. do 5. rupice na xs pojasu, dok ja npr. jedan dan ne stanem u hlače a drugi dan su mi te iste preširoke (čitav dan, ne samo ujutro). možda je neka ozbiljnija neravnoteža elektrolita kod mene :D |
|
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
|
|
Mata_Cro
Post Options
Thanks(0)
|
Manipulacijom kalija i natrija, te izbjegavanjem glutena i laktoze svatko može u dva dana popraviti izgled. Čudno ali istinito.
Toliko variranje mi je malo čudno. Ali ipak, zenski organizam se dosta razlikuje od muske i skloniji je zadrzavanju vode vise. Probaj povecati unos whey proteina i glutamina, mozda se dovoljno dobro ne oporavljas sto se tice treninga pa ti tijelo preplavi kortizol (hormon stresa) i zavodenis se i jedi zelene mahune ( smrznute iz Konzuma, samo ih skuhas 5 minuta) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napravili smo intervju s Matejem, pa slobodno pročitajte na ovom linku:
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |