MED |
Post Reply |
Author | |
Amelie
Viden/a u gymu Joined: 07 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Veljaca 2008 at 00:40 |
dakle, mene zanima moze li se med
koristiti kao zamjena za secer? npr. u cajevima kao tekucini koju konzumiramo kroz dan? pitkiji mi je s medom i mogu ga vise popiti, ali mogu li ga koristiti bez ikakvog ili puno razmisljanja? da ne pricamo o njegovoj vrijednosti, ali utjece li on na moje kile? recimo zlica do dvije (jusna) na dan (ne bas svaki)? osim toga, med fakat obozavam. vec desetak godina ujutro cim se probudim, prije pisanja i tak to... ;)) uzmem zlicicu meda na prazni zeludac. onda nekak ima osjecaj da me on ocisti i osnazi ;)) |
|
darija
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
med je prirodni secer i samim time je zdrav.ima manju kalorijsku vrijednost od rafiniranog secera i 2 zlice dnevno nisu uopce opasne za tvoju liniju. ja ga isto volim popiti ujutro na prazan zeludac. med je jako ljekovit i preporucujem ti da ga nastavis koristiti.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako si na dijeti "I said NO NO NO!" NIje ti med sam po sebi toliko los, pogotovo ne u toj kolicini, ali ti inzulin skace i samo ces si apetit otvoriti. |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
mnogi ljudi rade krivo i misleci da samo zato sto je zdrav da ga se moze konzumirati u velikim kolicinama. med je prirodan, ali med je svejedno secer i ima prilicno veliku kalorijsku vrijednost. zlicica meda moze, vise ne.
ali da, med je ljekovit i svakako ga je dobro uzimat |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Zver
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Location: Zimbabwe Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Ako ljudi ne vide dobrotu u tvom srcu,VIDECE GA NEBO!(nemoj da budes veliki,budu ogroman)
|
|
lulamae
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam ove zime bas dosta stavljala med u caj..mislim uvijek umjesto
secera..2 male zlicice meda dnevno..i da,vrlo je vrlo zdrav..
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |