Medicinska dijeta i sta poslije nje? |
Post Reply |
Author | |||
klara17
Viden/a u gymu Joined: 29 Srpanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Srpanj 2008 at 13:40 |
||
Pozz svima... imam š7 godina, visoka sam š.75 i imam 73 kila... trenutno sam na medicinskoj dijeti, 8 dan, sa 76 sam dosla na 73...uspjeva to meni,ide sve super, kile idu sporije,al tim bolje...
zanima me samo sto vi mislite koja bi mi tezina odgovarala? ja bi zeljelja oko 62-63, al jel to malo ili? i poslije ove dijete htjela bi napravit jos jedan krug iste....a ako ne onda za dorucak i rucak voce, ne jest poslije š8 i za rucak nes obicno, bez puno kalorija, kuhano ili tipa juhe, jogurt, kuhana jaja.... sto se tice vjezbe, stvarno nisam za toga, imam brohitis i tesko mi ide trcanje i sve, jer slabo disem i ne izdrzavam to, cak ni tjelesno u skoli ne radim.... izmedju rucka i vecere napravim 30-50 trbusnjaka, amlo po kuci radim(nis posebno, š5-tak minuta) al uvecer sam uvijek u pokretu, ne mogu izdrzat u kuci... sto vi mislite??? sto mi preporucate?? |
|||
klara17
Viden/a u gymu Joined: 29 Srpanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja bi neke odgovore
|
|||
hercegovka-23
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ispast ce pateticno jer sam i ja donedavno bila na toj dijeti i patila se sa njom, ali skini se sa dijete i predi na nacin ishrane koji se preporucuje kao ''zdrava prehrana''.
javim ti se na pp. |
|||
..moje su oči samo moje i nitko ne zna ąto ja kroz njih vidim...
|
|||
klara17
Post Options
Thanks(0)
|
||
al ja bi poslije ove dijete pocela zdravom ishranom...iako se ne snalazim u tome bas : |
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajd barem nema ovakve identicne teme na ovom podforumu...
|
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
klara17
Post Options
Thanks(0)
|
||
a hoce li iko rec ista pametno???? |
|||
hercegovka-23
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cuj, navikni se da se ovdje malo sporije odg.
a to za zdravu prehranu - malo si uzmi vremena i citaj forum/e na tu tematiku. znam kako je meni bilo kad sam tek dosla i ja bih te rado savjetovala, ali mislim da nisam dovoljno kompetetna da dijelim savjete jer ih i sama trazim... |
|||
|
|||
klara17
Post Options
Thanks(0)
|
||
ok spori odgovori al ovi niskoristi, neznam sto ih i stavljaju a znam....citala sam i tvoje...a snac cu se vacjda nekako.. a sta mislis koja bi mi tezina ovak odgovarala.... izgubljena sam totalno.... samo mi je da smrsam u glavi |
|||
hercegovka-23
Post Options
Thanks(0)
|
||
joj, gdje mene nade pitat za idealnu tezinu.... ajmo reci ovako 67 - 70, mislim da ti manje ne treba.
sto se manje opteruceujes kilazom, lakse ce ti biti. od vaganja svaki dan po 5 put - nikakve koristi. vaga ce ti svaki put pokazati razlicito i neces znati na cemu si. vagaj se jednom tjedno. i da, mislim da si definitivno premlada za dijete. tebi vise treba normalna prehrana - bez slatkisa, brze hrane, tj. junk fooda, gaziranih i gustih sokova, bez alkohola naravno, sto manje bijelog kruha i tako. i naravno, probaj s nekom tjelesnom aktivnoscu koja ti najvise odgovora. sretno. |
|||
|
|||
klara17
Post Options
Thanks(0)
|
||
ee hvala puno sretno i tebi =) |
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A hoce li itko pitati nešto pametno? |
|||
|
|||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da bas |
|||
klara17
Post Options
Thanks(0)
|
||
aj vi sto ste se uzdigli i nekakve gluposti pisete, tebi je glupo moje pitanje jer kao naime "sve znas". ja neznam i zato ovdje molim pomoc i ne trazim odgovore od budala kao sto si ti!!!!!! ako ti je glupo ili smijesno sto sam pitala suti bolan, sutiiiii, jer sutnja je zlatoooo!!! |
|||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
||
@Klaraš7
Vidi se da nisi dorasla kvalitetnoj, zreloj i objektivnoj raspravi... Ponašaš se balavo... Smiri živce negdje drugdje a ne na forumu i ne na meni... Stalno napadaš a sve bez razloga... Tako se djeca ponašaju kad ne dobiju ono što žele... Podigni dozu ugljikohidrata, dobro dođe za smirenje... |
|||
|
|||
hercegovka-23
Post Options
Thanks(0)
|
||
mir, drustvo, mir....
klara, djetinjasto se ponasas... as ti Hamm, mozes dati koji savjet curi.. |
|||
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |