medicinska dijeta |
Post Reply | Page <1 567 |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prva tri tjedna je bilo katastrofa...dok navikneš tijelo da koristi masti kao energiju....ali sad je sasvim oki...probaj;))
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja uspim tek jedan dan izdržat,drugi dan sve ode u q pa opet nekog dana ispocetka...
stvarno neznam kako sam se na pocetku svih pravila uspijela držat i k tome budit se u 5.30,6 ujutro i redovito vježbat...sada svako malo nađem nek i izgovor...a da ne pišem još kako su kava ili natren uspili cokoladu zamijeniti... š.pa kaj nije loše toliko puno jaja jest? 2. jel bademe samelješ ili...?kako jedeš? baš sam si kupila danas bademe pa cu to probat! |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bademe papam cijele puno jaja ti je nije jesti jer zumanjak sadrzi dosta kolesterola... ja znam papati ovak (kad radim omlet) - uzmem jedan zumanjak tek radi okusa i ostalo je par bjelanjaka - 3,4.. Edited by jedna_mala |
|
evica
Post Options
Thanks(0)
|
a šteta to bacat...
p.s. probala sam-mmmmmm... |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je ovaj program napisao trener jedan i inace se bavi bb...i funkcionira.... Nema tako puno kolesterola...šta bi bilo puno...ne jedm svaki dan jaja i funkcionira mi ok...
Drugo....bademe jedm cijele...ali samo jednu šaku na dan...nemoj više od toga;)) Ma možeš ti to...samo treba htjeti....;) I jedem cijela jaja jer mi trebaju masti kao izvor energije....ako jedeš samo bijelanke tijelo ce ti koristiti proteine kao izvor energije...a to nije dobro jer ce trošiti mišice..mislim;)) |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam mislila da par jaja ima puno kolesterola vec znam da ih nije dobro jesti non stop zbog toga jel mozeš staviti primjer par dana - kako jedeš, tj kaj ti je napisao ovak po obrocima kak si ono bila napisala? ajd, please - baš me zanima |
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
btw - to je prehrana sastavljena sa cca š00 g bjelancevina dnevno?
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ono...kombiniram proteine i masti.... povrce i meso mogu koliko hocu...svježi sir 250g, ako jedem pršut ili obicni sir...kod mene je to oko š00-š50g u obroku..jer ne mogu više u komadu..iako je rekao 200g..... U 4obroka uklopljeno.... Jedem ribu i povrce, sa maslinovim uljem recimo jedan dan..pa drugi dan neko meso i povrce.... uglavnom ono što sam napisala....samo si kombiniram kako mi odgovara... Možda je i malo više proteina...bitno je da ne unosim nikakve uh....
Nedjelja mi je dan za odmor...i punjenje uh.... osobno je taj dan di si ubacim puno voca..jer mi to najviše odgovara.... Kolesterol iz jaja u ovom slucaju mislim da nije neki bauk jer opcenito ne jedem ništa drugo di ima puno kolestrerola..tak da....;)) |
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
koje povrce obicno uz ribu kombiniraš - jer meni uz ribu nekak ne ide niš osim krumpira s blitvom? valjda navika...
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Pa nije to vecera za pet....;)) Hehehe...napravim sa tikvicama, paprikom i pomidorom i sve skupa specem u foliji sa ribom...nekad dodam i mrkvicu...može i blitva i špinat na malo ccešnjaka...ali bez krumpira, pa zelena salata, a nekad i skuham brokulu, cvjetacu, mrkvu.... meni sve to ide....
Ne razmišljam previše o gastronomiji....;))) |
|
hercegovka-23
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
hej, ljudi - sjecate se mene???
malo sam se bila izolirala iz on line svijeta - ali da se pohvalim od zadnjeg javljanja sam oslabila š5 kg.... |
|
..moje su oči samo moje i nitko ne zna ąto ja kroz njih vidim...
|
|
evica
Post Options
Thanks(0)
|
a ja se vec pitala dio si nestala,da te nije možda auto zgazil il kaj vec...
cestitam! |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
I ja cestitam...
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
slike? |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
cestitke i od mene!!
Znam kakav je osjecaj izgubiti toliko kila! |
|
hercegovka-23
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima na cestitkama, stavim i slike.... |
|
..moje su oči samo moje i nitko ne zna ąto ja kroz njih vidim...
|
|
Post Reply | Page <1 567 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |