Mega Fat Burner |
Post Reply |
Author | |
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Listopad 2012 at 19:54 |
Mega Fat Burner , dakle, koliko mi se isplati pit to?
Naravno uz vježbanje i prehranu, hoce li pokazat brže rezultate? Postoji li možda nešto slicno tome, ali s manjom cijenom? Zahvaljujem
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
po mom misljenju bacanje novaca. radije popij na dan 2,3 salice zelenog caja, najbolje prije vjezbanja
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
A pijem tolko caja otprilike, da.
|
|
|
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imao bi efekta s obzirom da ima kolin i inozitol u sastavu,ali možeš isti zasebno kupiti ima ga TwinLab ili NAC (N-Acetyl-Cystein isto twinlab) u kombinaciji sa vitaminom C.Naravno ne ocekuj rapidne rezultate....
Edited by Igor - 07 Listopad 2012 at 21:16 |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pola sata prije treninga maznes zeleni ili zuti caj, jedes malo ljucu hranu (ja na sve stavljam chilly :)) i to je prirodno za fat burn. Ja sam probala i mega burn i lcarnitin i bolje rez sam imala od zelenog caja. prehrana mi je bila ista u sva 3 slucaja, isto kao i treninzi pa otuda zakljucak da je kupnja ovih preparata bacanje novca. radije riblje ulje i cajici :)
|
|
Nickylii
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam :)
Još mišljenja? Da vidimo šta ce prevagnut pa da se lakše odlucim.
|
|
|
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
pomoc ce ali uz kvalitetnu prehranu i trening!! nije bacanje novaca ako znas upotrijebit!!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma bacanje para.. svi ti preparati su bacanje para... prehranom se moze doci do maksimuma.. ja sam sve probao.. to je stvarno samo marketing..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |