Mel B (Spice Girl) - isklesana |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | ||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
S obzirom da je ovako izgledala prije:
http://a.imageshack.us/img837/3076/melb.jpg Bravo, bravo, Mel ![]() ![]() Meni su baš super te transformacije (prije-poslije)!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
![]() |
||
![]() |
||
White_Insane ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
|
Hot kao i uvijek :)) Žena i po :))
|
||
Life is a journey full of adventures !!
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
da stvarno je izgledala loše prije |
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
![]() |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
eabi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 53 |
|
kaze da je 2007 rodila? e pa ovo mi daje motivaciju
![]() |
||
![]() |
||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|
kad ja komentiram cure, komentiram ih više sveukupno gledajuci(jel proprcionalna, omjer oblina i mišica etc), a ne toliko sa fitness strane...iako nemam ni dojam da imam pravo na neko stvarno pljuvanje ikog tko izgleda bolje od mene, bilo da su joj obline cvršce, niži bf ili što vec. meni izgleda super, da bar ja mogu imat tak nizak bf
![]() |
||
![]() |
||
ifa1981 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
|
sorry bit cu pristojan |
||
![]() |
||
ifa1981 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
|
nice! |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
meni cisto ok i na ovoj slici izgleda
![]() |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
|
postala sam to u MOTIVACIJSKE SLIKE str: 27 ... ![]() ![]() ![]() meni je ona zakon :))) |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |