Meso - što bi trebali izbjegavati? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel ovo Gastro.hr ili Fitness.hr? |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Inace, ne jedem ništa od navedenog (osim kad mi janjetinu serviraju u svadbi pod nos kad od alkohola više ni ne znam šta jedem ), ali moram da me zacudilo kad sam procitala u spisku govedinu....
Preko nekoliko clanaka o bb isticu baš govedinu kad savršen izvor proteina, toliko da neki bb-ovci jedu samo to.... hm.... |
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ukoliko neko konzumira peceno meso... nije na odmet znat kako ga zdravije pripremit ! |
|
Who dares wins!
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Pa se prešaltamo s teflonke na mast!
|
|
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sve volim
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma svi se mi grozimo "mašcobe"... ali kad je u pitanju priprema hrane... odnosno pecenje mesa... mast je daleko u prednosti u odnosu na ulje!
Em je meso ne upija kod pecenja... daleko bolja termicka svojstva... a nije ni nezdravo... naravno ukoliko je sve u granicama normale no to je vec sasvim individualna stvar... što je i koliko nekom normalno ! |
|
Who dares wins!
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |