Mestemacher kruh |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa jer vidim da ovdje svi govore o proteinima uglavnom.. a di je recimo oko š50g tjestenine da se jede, integralne rize, kruha??
vidim da svi ovdje rade na misicnoj definiciji, a malo je sportasa prisutno.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa ne znam baš, ako nisam vec jedno 43445229 puta spomenila složene uh.... ali nekoj curi koja želi skinut 20 kg, a ne radi neki teži ancrobni trening sigurno necu preporucit takvu prehranu nego onu baziranu na povrcu i proteinima...ti se trošiš malo više pa i jedi više Edited by Gym_girl |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma znam ja.. kod mrsavljenja jasno da se ne jedu ugljikohidrati..
ali sada malo citam postove..cini mi se da Thorn pise da rijetko kada pojede rizu ili krumpir, mlijeko da ne pije.. Bas cu malo proanalizirat kakva bi prehrana trebala biti kod treninga izdrzljivosti.. primjerice kako plivaci i veslaci jedu.. |
|||
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovako je kod mene, al to su endo boljke užasno loše reagiram na uh tako da mi je povrce baza |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
I ja sam endomorf po gradji.. ali znam dok sam bio na takvom rezimu prehranu, gubio jesam masne naslage, ali je kondicija u ringu znatno padala..
|
|||
|
|||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jel imaš kakve ideje i savjete kako da dođem do te eng? navijem si sat ranije za jutarnji kardio,al ga iskljucim i okrenem se natrag spavat |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Odmah iskoci iz kreveta i idi popij kavu ili nesto osvjezavajuce.. dok se ne ustanes.. neces imat volje ni energije sigurno.. |
|||
|
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
e da,i zanima me još jel ima neke razlike u efektu ako se probudim i odma sjednem na bike (u roku š-2min jer je sobni) ili da skuham kavu,popijem je i onda za š0ak-š5min krenem sa kardiom?
znaci,jel tih š5min bitno utjece? Edited by evica |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma šta je š5 minuta? Nema to veze, Evica, slobodno se istegneš i protegneš, dođeš malo k sebi, s kavom ili bez. Svejedno je. |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ima razlike kao i da posni pocneš jest od dna umjesto od vrha Naravno da to malo ne utjece i da treba u pravilu što prije zapocet s kardiom a ne se ustat i rastezat još pol sata, pa kilavit oko priprema pa dok kreneš na kardio vec prođe sat dva Btw, kako možeš izdržati kardio na sobnom biciklu, tj. unutri? Meni je to nešto najdosadnije i ubija mozak. |
|||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
||
upalim si telku ili slušam muziku. sva sreca pa su lude 70e i kralj queensa ujutro |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
evice, moraš bit malo munjena meni toliko treba kretanje da jedva cekam jutro da se dignem i odem na trening... + toga, trudim se ic spavat otprilike u isto vrijeme tako da mi se tijelo vec naviklo budit oko 8 - sat mi ni ne treba više, rijetko kad a i inace sam jutarnji tip, oci ko sova bez da ikakvu kavu pijem, energije na bacanje imam onda :) |
|||
|||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da se vratimo na temu..meni je taj kruh KATASTROFA
baš mi je grozan..muka mi je od njega...nekako je kisel..kao da ga je netko vec provario pa su ga sprešali..if U know what I mean baš me cudi toliko pozitivnih komentara na taj okus |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni je kruh fenomenalan.. jos kad znas da je zdrav :D
|
|||
|
|||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo baš sam si sad kupio u Lidlu pakiranje od pol kile...i predobar je
makar je i moja mama rekla da njoj ne valja jer je kao kisel..ma kaj ona zna :D |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja kruh iz pekare nisan godinama poija,ne zato sta se bojin UH nego mi netreba. pojeden ja dosta rize ili manistre i zobenih,najdraze mi je kad na poslu razvaljan tijesto za pizzu stavin malo pelata i tunjevine i bilog luka onda preklopin ispecen i na kraju polijen s par kapi maslinovog ulja predobro.
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |