Metabol? |
Post Reply |
Author | |
WalterWhite
Cita FAQ Joined: 22 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Svibanj 2014 at 23:53 |
Poz svima, prvi puta sam na ovom forumu, nedavno sam krenio vjezbati, zdravo se hraniti i prijatelj mi je spomenio neke kapsule koje se zovu metabol.
Sad zanima me jel tko ima kakvog iskustva s time? Jel to mozda ilegalno (ne bih htio nista takvo), kako djeluje i sve ostale stvari. Bio bi vam jako zahvalan ako bi mi pomogli :) Pokusavao sam trazit po internetu ali tesko je naci ista o njima :/ |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Metabolon, po narodski poznat kao Meta-bolan, skupi komercijalni naziv za HMB ili kako kumice na placu kažu b-hidroksi-b-metilbutirat. Ako si tek krenuo vježbati, to ti ne treba. Dobro dođe ako imaš visoko-intenzivni režim treninga pa trebaš dodatno ubrzati regeneraciju. Ali ako nisi svaki dan u teretani, ne treba ti to.
|
|
WalterWhite
Cita FAQ Joined: 22 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala puno na odgovoru, zanima me jos samo jel ima mozda kakvih nuspojava? Recimo nesanica i takve stvari? ps: sad sam vidio da sam krivo procitao, ipak je metobol, nema nikakvih uputa ni nicega vise samo pise french pharmacy group i da svaka kapsula sadrzi 20mg methandienone |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mehandienone je dianabol, anabolički steroid, i ilegalan od 2001. Kloni se toga.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |