METAL glazba =) |
Post Reply | Page <1234 8> |
Author | ||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh, za**b xD... A znam... Vlakom do Osijeka nekih 250kn povratna (uz odredene popuste)... Hmmm, jel ima jos karata? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne znam ni jesu li ih napravili uopce Ja svoju još nisam uzeo, al kontam da ceš to moc i na sam dan jer ne vjerujem da ce bit velika navala i cijena ostaje ista uzeo prije il na sam dan |
||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha, ah da... Pa fakat bi onda mogao doci na to!
|
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam prošla sve žanrove kroz godine i fave su mi grind, death-tech i brutal, melodic se nađe ali ne u principu, i black-najviše atmospheric, weird bendovi koji miješaju stil s ambientom i elektronikom i ne zvuce isto ko vecina(jer sav black manje-više...dođe na isto, ali nađe se svakako), doom(!!), pogotovo mješavine drone sludge i funeral doom, moja naklonost ka atmosferi prvenstveno se podigla za još jednu razinu, s tim u skladu trenutno najviše uživam u svim doomovima i da navdem bar par boljih mi bendova, nemam najdraži...Necrophagist, Morbid Angel(vrh), Nile, Enslaved, Nocte Obducta, , uh bilo je tog...
|
||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
|
I evo sad vidim da je 40% popusta ako kazes da ides na festival! Ludilo!
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opa, vec vidim dugu osjecku ljetnu noc uz behemoth i alkohol |
||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
|
da,da! Evo vec sam nasao prijatelja jednog iz Splita koji bi takoder htio na to ici, hehe nakupit ce nas se do tad, ima jos š0dana! Idem veceras u grad razglasit svima xD
|
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj bila sam na Behemothu ono pred par god, bilo je dobro, ali nemam potrebu ic opet. Objektivno su stvarno kvalitetni bla, ali za moj ukus precatchy, to je metalcima kod Prljavo kazalište Hrvatskoj-baaaaš svi vole. dobro, nije sad to tak bitno ali...nisu mi među fave naprosto
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Anastasiabiberhauzen nije ni meni Behemoth tolko strašan, al jbg, ne dolaze baš svake god vamo i za tolko para
|
||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
|
c, kao sto sam vec rekao, slusao sam ih prije, sad bas i ne jer sam se okrenuo ovom novijem "điru" bendova... Al dobar provod i takav metal koncert se ne propusta
|
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
beaverhausen thorne i ma kužim, jasno mi...tako sam ja išla na Deicide sad u 5. mj, imah free upad
|
||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
|
FREE? Kako? xD |
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
imam prijatelje na pozicijama
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
28. dovoljno da me sve boli kad spavam u vreci na onom kamenju!
bio sam na svima, osim na prvom... prije mi je bio monte paradiso u điru, al mi se zgadilo... a martinska je rustikalan fest i žderanje dnevnih menija s hektolitrima gemišta u restoranu na jadriji.. milina |
||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha, dobro ti si starosjedioc ! Ma Martinska festa je zakon
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
al ak dođem, možeš mi platiti pivo!
|
||
Post Reply | Page <1234 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |