Metallica, Zagreb |
Post Reply |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Svibanj 2010 at 21:34 |
||
Upravo dok mi ovdje pišemo, Metallica svira na Hipodromu u Zagrebu.
Zanimaju me doživljaji ekipe koji su bili, vjerojatno je netko s foruma bio.. 30 000 ljudi navodno ce biti na koncertu. Volite li i slušate li Metallicu? Dok sam bio mlađi, znao sam ih poslušati. No i sada mi ne smeta ako ih cujem.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Inanna
Viden/a u gymu Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bila sam na koncertu. nisam neki fan, imaju dobrih pjesama, ništa spektakularno. decko ih voli pa smo išli. koncert sam po sebi niš posebno, vjerovatno su mi kiša i blato pokvarili dojam. u stan smo donjeli š5kg blata da nisam imala visoke marte vjerovatno bi mi otpale u blatu druge cipele |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, cuo sam da je tamo bio bazen... koliko je vode bilo..
Da je ekipa hodala u blatu do gležnja. Kiša je ocito sve upropastila.. Ovo je slika s koncerta Metallica na hipodromu u Zagrebu: Edited by Zoki |
|||
|
|||
Inanna
Viden/a u gymu Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahaaha... da bila je odvratna kaljuža! još mi nismo bili u najvecem blatu |
|||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bila, pokisla do kože, gacala u blatu do koljena, izdivljala se ko manijak, još imam žestoku upalu vratnih mišica
koncert je bio pre pre dobar, ma ništa me nije smetalo :) događaj za pamcenje definitivno |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bio... svirka predobra, vrijeme grozno.. sve u svemu super bilo
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisi valjda pio ona alkoholna pica prepuna kalorija.... Edited by Zoki |
|||
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na koncertu ne, ne pijem razvodnjeno pivo |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Aha, ti si se poslužio ranije.. Zezam malo... |
|||
|
|||
Inanna
Post Options
Thanks(0)
|
||
06.09.-58,5 kg
13.09.-57kg(-1,5) 04.10.-55,9kg(-2,6) |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
|||
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bio,uzivao.... blato smetalo,iako da ga je bilo manje bilo bi bolje ;)
|
|||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bila sam i ja....loša organizacija i vrijeme su sve pokvarili
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znaci nisi se napila |
|||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jesam, ali mi je navedeno sve pokvarilo |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |