Mišicna definicija - kako se izdefinirati |
Post Reply | Page <1 10111213> |
Author | ||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zyzz ko prvo nije umro od saune , nego je imao nasljedndu bolest srca. Opet priznao je da je uzimao nešta nezz tocno šta i kombinacija toga svega , zna se
|
||
Mamic
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidiš zato vas i pitam za šta je ,niko mi nije konkretno odgovorio? |
||
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Brle, ne brini znam ja sve o njemu. Ovo šta sam napisao bila je šala, ali je moguce da je i to utjecalo na smrt..
Mamic, rekao sam ti, nece ti se u sauni mast cijedit sa tebe .. Sauna je više za neke druge medicinske probleme za koje neam pojma jer nisam doktor, to potraži na googlu jer mi nismo bolnica, a što se tice kilaže , ne pomaže ti ( osim što ce ti se iscjedit znoj pa ceš možda bit kilu lakši nekih par sati) |
||
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
||
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sauna nudi mnogo pozitivnih ali jako blagotvornih ucinaka na zdravlje (pitati za ucinke saune je ko pitati za ucinke kamilice - i po intenzitetu i po brojnosti ucinaka). Istina, pomaze i pri skidanju sala, ali ne "topljenjem" niti znojenjem. A i skidanje sala saunom ce biti toooliko nezamijetno da ti se vise isplati prosetati to vrijeme u parku nego se preznojavati u sauni. Istina, izgubit ces kile ali ce to biti voda.
Edited by Maratonac - 14 Veljaca 2013 at 08:36 |
||
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas bi svi sixpack i mišice a da sjede u sauni ili samo popiju neki "lijek za mršavljenje".. Nece to tako, bez znoja i napora nema rezultata
|
||
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
||
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha bas to,istina
|
||
Mamic
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
4 jaja(kuhana) i banana poslije teretane-vecera malo kasnija?
|
||
BBz8
Cita FAQ Joined: 25 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kakav vam se cini ovaj trening za hipertrofiju?
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/German-volume-trening.aspx Planiram uskoro krenuti s tim pa bi htio informacije iz prve ruke? Imam 17(uskoro 18) god,183 cm visine i 77 kg
|
||
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imam 44 kile,smršavio sam dosta kila ,jeo sam i trenirao i treninzi su mi donjeli smo probleme pa samo odlucio neko vrijeme ne trenirat nego prvo malo da se kile dignu i onda lagano pocet uz prehranu trenirat i izradit tijelo je li to uredu?
|
||
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja uopce neznam kaj ti radiš na temi o definiciji, pa to ti forumaši pricaju cijelo vrijeme, ajde budi ljubazan prema sebi i svojem tijelu i organiziraj te obroke kak spada, cak ne mislim tolko na izbor hrane (naravno bili bi poželjno da su cim zdraviji) koliko mislim na kolicinu, al sve ti je vec receno na tebi je da jedeš i pocneš bilježiti kolicinu!! |
||
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ušao sam u taj topic definicija da se educiram što da radim :Da jedem i treniram ili da prvo nabijem kile i onda treninzi i definirat se .Mogao bi da pocet bilježit obroke,da,trudim se da imam zdravu prehranu i kolicine su mi vece.
|
||
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mogao bi pocet? To si trebao onog dana kad si se registrirao na forum i odlucio na promjenu, pošto si poceo jesti (iako premalo) svejedno se vaga trebala bar malo pomaknuti prema gore, trebaš znati na kolko si kalorija jer u slucaju da jedeš premalo okej znaš gdje si, ali kad pocneš jesti dovoljno ili si u suficitu a vaga se ne mjenja e tu je problem, i kako ceš reagirati kad neceš niti znati jel si dovljno pojeo?
Definitivno prvo prehrana i nabijanje kila jer ovako bi tijelo još više iscrpio, a i potrošio to malo što pojedeš. I zaboravi na definiranje još neko vrijeme, izbaci taj pojam iz svoje glave. |
||
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
|
Izbacio sam treninge zasad da jer se tijelo samo izmorilo ,da nažalost dogodio se pad te jedne kile dole i sad se dogodio još jedan problem rupe kod oba dva bubrega i bolovi
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da li imaš razgovore sa psihologom? Mislim da je u ovoj fazi kod tebe to neophodno? |
||
Stinger
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovako. U nekom vremenu sam smršavio par kilograma i sad bih se upisao u teretanu. Trebam savjet u vezi daljnjeg rada, volio bi ostati ajmo reći svoje širine i trenutnih mjera i zanima me što da nastavim? Naravno, zdrava prehrana ali kakvi treninzi da bih masni dio tijela istopio.
|
||
Željo
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2014 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako hoćeš samo istopiti masni dio onda što više kardia (trčanje, bicikl, bilo šta) i kružnih treninga s utezima, ako želiš i dobiti koji mišić onda radi i treninge snage nakoliko puta tjedno
|
||
Post Reply | Page <1 10111213> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |