Mišicna definicija - kako se izdefinirati |
Post Reply ![]() |
Page <1234 13> |
Author | ||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a malo sam iskarikirala... nebi ni ja..prevelika sam kukavica..i previše volim sebe..... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
tare ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
|
Jel mozes ovo malo objasniti nama laicima? Link neki ili nesto? :) |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
kljucne rijeci za gugl: g flux t nation |
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
Napisao sam jedan poduži post na temu g-flux-a pa me niste doživjeli, enivej... ![]() http://lmgtfy.com/?q=g-flux+t-nation ![]() |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
ma nek cita na t nation |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
evo mene nazad na defku.... dosta je bilo "odmora".....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
|
joj i ja bi voljela na definiciju, ali nikako si ne znam odrediti i složiti program ni vježbanja ni prehrane, citala sam okolo al nikako si to složiti.... jel može netko dati baš svoj primjer svega, curke naravno... dalila mejbi???
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
meni je ovo ljeto prilicno junkasto
![]() ![]() 2-3x kardio natašte + taj od 45 min kasnije ili nakon treninga...kod mene slabo ide bez takvog režima :) ali uz to svaka papica ide :) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
|
moj... pa evo ovako cu otprilike: smanjiti UH opet.... znaci ujutro... zobene + whey, oko 50g zobenih
kasnije mala feta kruha integralnog sa nekim proteinom , i hrpa povrca, i još tri obroka proteini sa puno povrca i nešto masti.... Od treninga cu pojacati kardio... što kod mene trenutno izgleda (šh hodanja skoro svaki dan... i pola sata neki inetrvalni trening veceg intenziteta svaki drugi dan, plus trening sa utezima ili body weight trening 45min 3x tjedno ) Nisam sigurna koliko cu u teretanu no nadam se da budem nešto...ako ništa... ubaciti cu ju u 9mj žešce ....) Raditi cu jako puno cucnjeva , iskoraka, sklekova i tako u raznima varijacijama, te vježbe di koristiš velike grupe mišica opcenito pomažu vratiti metabolizam na pravi put i koriste dosta energije... Eto to je nekakav moj plan za sljedeca 3mj.... Vjerojatno cu si dozvoliti tu i tamo neki cheat day...jer ipak je ljeto..... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|
ja sam smanjila kardio na š5-20 min kad radim lower, ostala 2 dana imam kardio od šh, trcanje i još bicikl. do kraja mj cu tako, iduci na moru jedini kardio plivanje, ali puno+ bodyweight vježbe i malo utega, kad se vratim krenut cu pošteno s nekim programom. skužila sam da su mi za guzu bodyweight vježbe, tipa izdržaji u cucnju, dizanje na prste etc ucinkovitije nego one s utezima-osjetim ih više i bole poslje više. vjerojatno jer se još mucim s držanjem kod vježbi s utezima
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
trenirati sto vise, jesti pametno i to je to
![]() |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
tare ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
|
Danas mi je jedan od boljih dana odavno...
Bio sam u apoteci i dao sa da mi profesionalno izmjere Body Fatt (BF)... š6% trenutno... Cilj mi je dovesti je na š3%... A prije 2 godine je bila 23%. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Stavi sliku da vidimo otprilike kako se izgleda sa š6% BF.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
analee ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Listopad 2010 Status: Offline Points: 27 |
|
http://bodybuilding-hr.com/index.php?topic=š98.0
Mene zanima da li je to dobro objašnjeno,odnosno prevedeno? |
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
Je, dobro je prevedeno
![]() Samo što se ne moraš držat tocno te šeme, znaci, kardio može bit i u obliku neke brže šetnje, npr do lidla i nazad ![]() Spomenuto je i da se može trenirat svaki dan jedna mišicna skupina, što mi se ne sviđa, jer po toj logici jedan cijeli trening bi bio rezerviran za npr. bicepse koji su premala miš. skupina i nema ih smisla natezat 45min- sat vremena ![]() |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
ja otišao sa 9.5 na š3.9 ![]() masa je keva ![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 13> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |