Mišicna masa - povecanje mase |
Post Reply | Page 123 12> |
Author | ||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Srpanj 2010 at 10:58 |
|||
Ovo ce biti glavna tema za sve one koji žele povecanje mišicne mase, koji teže ka mišicnoj masi i ovdje možete
razmjenjivati iskustva vezano za trening i prehranu.
Procitajte clanke: Bodybuilding trening - savjeti za povecanje mišicne mase Program treninga za razvoj mišicne mase Primjer bodybuilding jelovnika za povecanje mišicne mase Najvažnije: Kod povecanja mišicne mase je bitan unos vece kolicine kvalitetne hrane + trening snage. Razmjenite jelovnike / treninge / savjete. Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Imamo li FITovaca ovdje koji su "na masi" ?
što jedete, kako trenirate, jedete li više nego prije? |
||||
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja krecem na jesen pa javim
..mada, koliko krkam zadnje vrijeme cini mi se da sam vec krenula |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
chvarko_007
Cita FAQ Joined: 24 Listopad 2009 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja bih trebao prije jeseni... najbolje bi bilo vec danas... trener mi je rekao da ukoliko želim upasti u prvu momcad trebam poradit na snazi i mišicnoj masi... ajde ljudi brzo pomagajte... |
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kakvu prvu momcad - cime se baviš? Kako ti izgleda sada trening i prehrana? |
||||
|
||||
chvarko_007
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bavim se nogometom... trenutno se mi trening sastoji od kondicionih treninga vecinom... znaci imam trening 3-4 puta tjedno, trener postavi poligon (vođenje lopte, trcanje, sprintevi, trbušnjaci) koji je dug 500-tinjak... poligon prijeđemo 3-5 puta maksimalnim tempom... naravno prije poligona imamo rastezanje i zagrijavanje a poslje još nekoliko šprinteva... što se tice prehrane tu se ne pridržavam nikakvih normi i pravila vec jedem što se nađe "ponuđeno na pladnju" znaci trebam poradit na kondiciji i snazi, avolio bi i nabit mišicnu masu... |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ha, tako neceš napredovat, budi siguran. |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
chvarko_007
Post Options
Thanks(0)
|
|||
e, pa zato sam tu da mi date savjete što da jedem, kako i što trenirat... pokušat cu svega pridržavat |
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a nemaš ti nekog trenera da te vodi? mislim..ako si vec u nekom klubu...što se nebi on trebao brinuti za takve stvari??? |
||||
chvarko_007
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma nije to neki profesionalni klub... imamo trenera ali radi sa nama timski a ne sa svakim pojedinacno... rekao mi je da radim trbušnjake, i još nešto po želji ajde vec jednom dajte mi svoje prijedloge i mišljenja |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ovak, odmah drito u srž za ono što ti želiš možeš il uzet nekog privatnog trenera kojeg ceš platit il ceš se malo potrduti pa pocet citat forum, clanke po netu, možda i knjige i skontat i sam neke stvari. rijetko ce ti tko tu na forumu sve napisati kako i zašto da radiš i jedeš sam zato jer ti imaš neku želju i potrebu za necim eto |
||||
chvarko_007
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nažalost financijska situacija je takva kakva je, nema se para... znaci trener odpada, preostaje ono drugo... informiram se ja vec po forumu, ali bih volio saznat neke informacije iz prve ruke |
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa ja bi malo pitala tog trenera koji vas vodi... ono... valjda imate neku komunikaciju...pa da ti da neke savjete... ipak on ima puno bolji uvid u tvoje treninge, kondiciju i snagu nego šta ti može bilo tko preko neta reci...iskoristi šta možeš...proucavaj forum i izvuci sebi bitno....
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
dalila nekako sumnjam u ove naše trenere, još ak su u pitanju manji klubovi, što se tice savjeta i preporuka za teretanu, prehranu i suplemente - ponajprije zbog njihovih predrasuda i nedovoljnog znanja oko istog radije ti cvarko onda citaj mene je recimo i strah pomisliti šta bi bilo sa mnom da sam nastavio slušati gurue iz teretane i ovak ljude sa strane
|
||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a je...stoji to što kažeš..ali sam sklona vjerovati da je nova generacija trenera ipak drugacija... no ako je to neki trener koji je bio najveci "frajer" u selu, pa sad trenira lokalnu momcad... onda si u pravu... bolje je da cita.....
Ma sve u svemu....da... kakvi nama klinci dođu sa tih treninga i sa kakvim problemima i sa kakvim greškama u treningu.... grrrrrr...... |
||||
chvarko_007
Post Options
Thanks(0)
|
|||
može onda par pitanjci trenutno treniram 2 puta na dan... ujutro i navecer po š5 - 30 min... je li to ok ??? bih li trebao trenirat samo jednom dnevno ???? kolko obroka dnevno jesti i kako ih rasporediti ??? ako se još kaj sjetim, onda cu pitat... |
||||
Post Reply | Page 123 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |