Milijarderi dššš;niraju 50% bogatstva |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajd se ne sprdajte s njima i njihovim bogatstvom ...to nisu pic... ko ovi kod nas koji su došli do novca krađom...i Werner i Gates i Buffet su ZARADILI I SAMI STVORILI to što imaju...dok npr ti vlajster i tebi slicni to nikad necete moci shvatiti zbog takvog ogranicenog i primitivnog nacina razmišljanja...nisu svi lopovi i nije svima cilj izbjeci porez...ima fakat dobrih ljudi i da BOGATIH DOBRIH ljudi koji su spremni pomoci drugima makar to bilo sad ili kad dignu papke...vjerujem da se ni ti nebi odrekao sve što imaš za života kad bi bio u njihovoj situaciji |
|
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
|
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naš mentalitet je takav kakav je...navikao sam samo na lopovluk i ništa drugo! A i sumnjam da bi baš se odrekao pola svog bogatstva cisto radi dobrote...to je mogao napraviti i prije š0 godina. Druga je stvar s bivšim vlasnikom DM-a,takvih prica sam cuo dosta,ne bih ni ja svojoj djeci dao da lumpuju cijeli život s mojim novcima koje sam krvavo zaradio.
Bilo kako bilo,s novcem ne možemo u grob... |
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
Triceps7
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Citao sam ovo, svaka im cast na ovoj inicijativi.
I sami su shvatili da od cuvanja novca nema nista, i da nikad te milijarde nece moci iskoristiti. A nahraniti gladnu djecu u africi ili platiti vakcine za djecu u indiji je sasvim druga prica. Ako je istina sto pisu, svaka im cast! |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |