New Posts New Posts RSS Feed - Milijarderi d&#ššš;niraju 50% bogatstva
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Milijarderi d&#ššš;niraju 50% bogatstva

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
illusions View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote illusions Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Kolovoz 2010 at 07:47

Ajd se ne sprdajte s njima i njihovim bogatstvom ...to nisu pic... ko ovi kod nas koji su došli do novca krađom...i Werner i Gates i  Buffet su ZARADILI I SAMI STVORILI to što imaju...dok npr ti vlajster i tebi slicni to nikad necete moci shvatiti zbog takvog ogranicenog i primitivnog nacina razmišljanja...nisu svi lopovi i nije svima cilj izbjeci porez...ima fakat dobrih ljudi i da BOGATIH DOBRIH ljudi koji su spremni pomoci drugima makar to bilo sad ili kad dignu papke...vjerujem da se ni ti nebi odrekao sve što imaš za života kad bi bio u njihovoj situaciji

'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill
Back to Top
vlajster View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vlajster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Kolovoz 2010 at 21:47
Naš mentalitet je takav kakav je...navikao sam samo na lopovluk i ništa drugo! A i sumnjam da bi baš se odrekao pola svog bogatstva cisto radi dobrote...to je mogao napraviti i prije š0 godina. Druga je stvar s bivšim vlasnikom DM-a,takvih prica sam cuo dosta,ne bih ni ja svojoj djeci dao da lumpuju cijeli život s mojim novcima koje sam krvavo zaradio.

Bilo kako bilo,s novcem ne možemo u grob...
Vracam se starom poroku...mišicima :P
Back to Top
Triceps7 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Triceps7 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Rujan 2010 at 15:44
  Citao sam ovo, svaka im cast na ovoj inicijativi.

I sami su shvatili da od cuvanja novca nema nista, i da nikad te milijarde nece moci iskoristiti. A nahraniti gladnu djecu u africi ili platiti vakcine za djecu u indiji je sasvim druga prica.

Ako je istina sto pisu, svaka im cast!
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.