Milk protein ili Micelarni kazein |
Post Reply |
Author | |
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Listopad 2014 at 15:53 |
Jel velika razlika u kvaliteti između myproteine kazeina i milk proteina?
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prije mjesec dana sam nabavio 5kg MP Micellar Casein, okus Natural Vanilla, taman se neka akcija potrefila da je cijena prihvatljiva bila. Okus je vrlo blag, nema problema s topljenjem, jedino i kad se otopi bude nekako brašnast. Uzimam povremeno, možda 2-3 mjerice tjedno, pošto gledam malo smanjiti unos proteina, pošto i bez suplemenata unesem oko 200g dnevno kroz normalnu prehranu, tako da sam si proteine ograničio na 3 mjerice wheya, a casein pijem samo nedjeljom, na dan odmora, ili kad mi trening nije navečer već popodne.
Imao sam ljetos odlično iskustvo s MP protein mocha, koja je mix mliječnih proteina, kazeina i instant kave, zato sam i odlučio se dodati kazein u program. Mislim da nećeš pogriješiti ni s mliječnim proteinima, ako želiš dodati noćni protein, a nisi ljubitelj sira. |
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, mislio sam uzeti nesto za noc, a razlika u cijeni je 40 kn na pakiranje od 2.5 kg.
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uzmi Micellar Casein, imaš bolji izbor okusa, natural chocolate/vanilla/strawberry su za koplje bolji od ekvivalentnih koji nisu iz te serije.
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
razlika je niti 10posto, a još je manja razlika u cijeni, ja bi uzeo jeftiniji i smiješao taj shake sa šakom voća ili jednom bananom i isti efekt. al svatko voli svoje :)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |