Milky Way minute |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||||||||||||||||||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
Ajde probat cu taj Corny kad ste svi probali da mogu i ja rec kako se meni svidja
|
||||||||||||||||||
girlll
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
meni je corny izvrstan, ali me zanima zna li netko koliko ima kalorija?
|
||||||||||||||||||
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
Edited by šime |
||||||||||||||||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
Ma nije! U velikim ducanima kosta š0 kn i nesto, za razliku od Lindta koji je 20 kn. |
||||||||||||||||||
yanem
Viden/a u gymu Joined: 14 Svibanj 2007 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
ja bas i ne gledam koliko sta ima kalorija ´nisam tim opterecena ali zato gledam koliko cu necega pojesti e to mi moze naskoditi
Edited by yanem |
||||||||||||||||||
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
istina...
ja sam u posljednje vrijeme na snickersu i (~5kn) ali se lagano prebacujem na sladolede onaj novi milkin nije los... |
||||||||||||||||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
Uh, ti bas i ne pazis na prehranu? |
||||||||||||||||||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
Theia opusti se malo..ljeto samo sto nije doslo..zar si ni jedan sladoled tjedno ne smijemo dopustiti ? |
||||||||||||||||||
yanem
Viden/a u gymu Joined: 14 Svibanj 2007 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
pazim ja na prehranu jedem sve u malim kolicinama tako da nema potrebe da gledam kalorije .
|
||||||||||||||||||
dejanelo
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
u posljednje vrijeme sam opsjednut slatkim...ali zato odem na fitness i izbacim sve te gluposti iz sebe i ide mi jako dobro
treba uzivati u hrani,naravno sve umjereno |
||||||||||||||||||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
NE! |
||||||||||||||||||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
Sto se tice sladoleda..... Citala sam nedavno o nekoj DIJETI SA SLADOLEDOM. DIJETA IZ SNOVA! Navodno, samo to od uh i masti jedes, jednu kuglicu dnevno, ostalo proteini. Navodno kalcij iz slatkaca pomaze u nemam pojma kakvoj razgradnji.... Svejedno, dobro zvuci! Na toj dijetu je bila Uma Thurman kad se pripremala za Kill Bill. |
||||||||||||||||||
dejanelo
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
e da,ja sam na toj dijeti
|
||||||||||||||||||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
Zato je i pukla....mislim na UMU.... |
||||||||||||||||||
dejanelo
Post Options
Thanks(0)
|
|||||||||||||||||
mozda i ja postanem profesionalni ubojica...
(nadam se da ovo nitko nece shvatiti ozbiljno) |
||||||||||||||||||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |