Miogeloze |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jeli ga ima di kod nas nabaviti... ja sam radio neke improvizacije ali bezuspjesne |
||
mrtav hladan
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bilo je prošle godine na pilates konvenciji dobrih, ove godine na fitness kongresu su bili neki premekani! Treba vidjeti kod orlanda! P.S mislim da sam našao na ebay-u za š00 kn |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
gledao sam i ja na ebay-u ali kad ga nemozes probati , pa da nekupujem macka u vreci iako š00kn nije neki novac pa cu ga vjerovatno naruciti tnx
|
||
mrtav hladan
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema na cemu, prije sma ja gledao isto ali su bili skuplji, mislim da cu i ja ovaj naruciti! Piše da je extra tvrd |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Oklagija i deri Evo mali update - mislim da sam skontao par sitnica oko toga kada osjetim miogeloze a kada ne, ugl zadnjih tjedan dana il više uopce ne osjetim |
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Foam roller je dobra stvarcica ali treba i s tim znati raditi. Nije baš da se samo valjaš kako god hoceš. Brzina masiranja je dosta bitna pri tom...
|
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
fitka
Cita FAQ Joined: 28 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja drugacije kupujem.
Vec par mjeseci, kada kupujem u USA, koristim besplatnu uslugu proslijeđivanja pošte sa www.Viaddress.com, i veoma sam zadovoljna njima... Koristila sam ih za kupovinu na Amazon.com i Ebay.com, i sve super radi! Registracija je besplatna, na http://www.viaddress.com. Oni vam obezbjede vašu adresu u USA, koju onda možete koristiti kako biste kupili robu kod bilo kog prodavca u USA, a Viaddress potom proslijedi vaše pošiljke do vaše zemlje. Ako prodavac u USA ne prihvata vašu internacionalnu kreditnu karticu, Viaddress može kupiti stvari za vas, bez naknada, i potom proslijediti robu vama. Sve što placate je poštarina. |
||
joleto
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2013 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav! Već dugo me muče miogeloze, posebno na lijevoj strani vrata i lopatice. Bio sam na masazi koja je pomogla, no nakon 2 tjedna bol se opet vratila i to jača. Postoji li još koji osim masaze način da smanjim tu bol?
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kod masaža bih trebao ih češće primjenjivati kako bih postepeno razgradio miogeloze,. ne samo jednom u 2 ttjedna ili duže.. imaš opciju ako ti je baš kritično na elektro terapiju,hilt, dijadinamske i interferentne struje, jer svojim toplinskim učinkom pozitivno utječu na opuštanje mišića.
Edited by mettasttaza - 25 Lipanj 2014 at 12:34 |
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ima, procitaj ovaj članak, možda ti bude od pomoci, ja bih još doda tuširanje pod hladnom vodom nakon treninga, to bi trebalo umanjit nastajanje mliječne kiseline... Edited by Thor - 25 Lipanj 2014 at 13:17 |
||
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |