Mislim da je ovo TAJ put |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
cardio ne bi trebao ici na pocetku, nego samo lagano zagrijavanje.
" Poceti anaerobni trening, s prethodno smanjenim nivoom glikogena (putem aerobnog treninga), nije poželjno. S druge strane, odradi li se prethodno anaerobni trening, zalihe glikogena ce se znatno smanjiti, na što ce tijelo reagirati štednjom glikogena za vrijeme aerobnog treninga (koji se izvodi nakon anaerobnog) Tako ce, za vrijeme aerobnog treninga, postotak energije dobiven iz potkožnog masnog tkiva biti veci, ako mu je prethodio anaerobni trening." |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam to znala
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako se npr. odvoje treninzi... npr. cardio ujutro, a trening sa utezima poslijepodne..onda je to ok.. ali ako su u isto vrijeme ide zagrijavanje/trening sa utezima/cardio..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda cu se pobrinut oko toga, hvala!
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
opeliac
Cita FAQ Joined: 29 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo me ponovo nakon nekog vremena. Bila sam na putu, ishrana loša, aktivnost loša. Tako mi je krivo, ali šta je tu je...
Jelovnik za danas: D: zobene sa mlijekom U: malo mladog sira, i kuvanog krompira R: 3 šnicle seitana, krompir, povrce, kisele paprike, kolac, zeleni caj U: kapucino sa mlijekom V: šnicla seitana, pola krompira, malo mladog sira, par zalogaja ribe Kolac nije neki težak, od jabuka, mrkve, griza i malo šecera, nema brašna. Ovih dana krecem u teretanu.
|
|
opeliac
Post Options
Thanks(0)
|
Jelovnik za danas:
D: zobene sa mlijekom R: 3 šnicle seitana, šampinjoni, kriška raženog crnog hljeba, zelena salata, svježa mrkva V: 400ml zelenog caja, kuvano jaje, mladi sir
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Cini mi se da je to premalooooo...opet slabo jedeš...
|
|
|
|
opeliac
Post Options
Thanks(0)
|
Paaa, ustala sam kasno Dorucak bio oko 14h, rucak oko 17:30h, i vecera 21:20h. Za rucak sam se baš najela, tako da nije bilo šanse za užinom. A ovaj prošli jelovnik koji sam napisala, jel i to malo ili je ok? :)
Edited by opeliac - 20 Veljaca 2013 at 21:36 |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nigdje nisi stavila nikakve kolicine, koliko je ovih zobenih sa mlijekom? Što je to malo mladog sira? Ti si inace vegetarijanka?
|
|
opeliac
Post Options
Thanks(0)
|
Zobenih pet ravnih supenih kašika. Malo mladog sira je onako par kašicica, par zalogaja, a ovo veceras oko 100g otprilike, ne mogu da stvorim naviku da pamtim ili mjerim koliko sam pojela, ja to onako jedem koliko mogu... Da, vegetarijanka sam
|
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |