Misljenje |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj ti je savjet da ostaviš full body... ili napravi split sa spojenim mišićnim skupinama...tj jednu funkciju po danu... push pull low.... a možeš i full body :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Phyzo
Cita FAQ Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa sta je od toga najbolje xD i sto se tice "praskova" razmisljam o tome da pocnem koristitite proteine sad bi mi trebo prijedlog koji kako kada xD malo me muci dal postoji neke nuspojave? kao sto sam reko imam dosta osjetljiva crijeva a imo sam i problema sa njima pa je zbog toga toliko razmisljam o tome
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa gledaj sve je individualno... svatko drugačije reagira... ne postoji najbolje za svakog.. to moraš sam otkriti..u tome i jest cilj... da pronađeš sebe :)
Proteine? :) Pa vjerovatno si ih jeo barem jednom u životu
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Phyzo
Post Options
Thanks(0)
|
xD neke proteine za preporucit? planiram ovdje uzet fitness shopu
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Misliš na whey? :)
Prvo bih ti preporučio... da malo naučiš o prehrani..i kako djeluje ... te onda kreneš nešto naručivati ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Phyzo
Post Options
Thanks(0)
|
treba mi opet pomoc xD koje su vjezbe za unutarnji triceps? imam uzasan nebalans tricepsa ljeve i desne ruke
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |