missbig - FIT u 90 dana |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Author | |
*Tina* ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja imam onaj od vanilije... probaj i taj, fini je... cestitam an rezultatima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
missbig ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 43 |
evo da se malo javim... kilogrami i dalje padaju a meni osmjeh na licu
raste
![]() moram priznati da sam prosli tjedan uspjela trenirati samo 2 puta ali to cu ovaj tjedan nadoknaditi. predlazem da svi kandidati ponovno objave slike nakon mjesec dana od pocetka natjecanja tako da vidimo kako tko napreduje. kod mene je trenutno stanje: struk: 85cm -> -2,5cm nadlaktica: 29cm -> -šcm bedra: 54cm -> -šcm prsa: 96cm -> 0cm, e tu bi bila sretna kad bi malo naraslo ![]() tezina: 67,0kg -> -2,7kg!!! weeeee ![]() |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Lijepo..cestitke...
![]() |
|
![]() |
|
Closer ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
martyL ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Bravo!ja zadovoljna!
![]() |
|
![]() |
|
missbig ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 43 |
a hvala, hvala...
|
|
![]() |
|
*Tina* ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
ajme bravo!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Wow, ovo je odlicno!!!!!!
![]() Jedva cekam slike! Mislim da smo negdje dogovorili da cemo š.4. staviti ih ponovno? |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
krivo. tek š.6 slike, ovako tek trenerici mozes slat. ili na PM se mozete razmjenjivat i pratit napredak |
|
![]() |
|
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Vidjela sam tek poslije novi dogovor.
![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() I od cetvrtka upala misica - ruke, ramena, gornji dio leđa, uf, a trbusnjaci nista... Preforsirala sam... Krivo procijenjeno ono dokle ide... BOOOLLLIIIIII!!! Edited by missbig |
|
![]() |
|
martyL ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Ja stvarno nemam ništa sa time..
![]() Ma pazi smajlica na benchu..cista petica!! Edited by martyL |
|
![]() |
|
neka upala
![]() |
|
![]() |
|
Hehe marty, vidis da sam ipak dobila kaznu za ono u srijedu... Zmaj: i ja kazem, samo moram sad pazit da mi se ne popali i donji i gornji dio tijela odjednom. Ovako kad je samo gornji dio popaljen mogu barem donji raditi. |
|
![]() |
|
Hehehehe..misliš upaljen??
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |